Borderlands DLC momenteel Xbox LIVE Deal of the Week

Heb je Borderlands in huis voor de Xbox 360, maar heb je nog niet de downloadable content (DLC) aangeschaft? Dan is deze week een mooi moment om je slag te slaan, want Major Nelson heeft laten weten dat de DLC van Borderlands momenteel de Xbox LIVE Deal of the Week is.

The Secret Armory of General Knox, Mad Moxxi’s Underdome Riot en The Zombie Island of Dr. Ned haal je tot volgende week maandag elk voor 400 Microsoft Points in huis. Normaal kost elk stuk DLC 800 Microsoft Points, dus dat is een korting van 50 procent. Zoals gebruikelijk geldt deze aanbieding alleen voor Xbox LIVE Gold-leden.

 1.   
  Tadao's avatar

  eerlijk gezegt denk ik niet dat ik de DLC ga downloaden, ik heb een beetje spijt nog van de aankoop van het spel zelf

 2.   
  MaTriX's avatar

  Tadao schreef, "eerlijk gezegt denk ik niet dat ik de DLC ga downloaden, ik heb een beetje spijt nog van de aankoop van het spel zelf"

  Ik kocht het spel omdat het een dag aanbieding was een tijdje terug bij Eplaza alleen ik heb het 2 dagen later toch maar terug gebracht, op 1e gezicht trokken de screens en de filmpjes die ik erover zag mij enorm aan maar toen ik eenmaal ermee bezig was kreeg ik toch hoop spijt van me aankoop.

 3.   
  Ken2BE's avatar

  matrix50″][quote=”Tadao schreef, "eerlijk gezegt denk ik niet dat ik de DLC ga downloaden, ik heb een beetje spijt nog van de aankoop van het spel zelf"

  Ik kocht het spel omdat het een dag aanbieding was een tijdje terug bij Eplaza alleen ik heb het 2 dagen later toch maar terug gebracht, op 1e gezicht trokken de screens en de filmpjes die ik erover zag mij enorm aan maar toen ik eenmaal ermee bezig was kreeg ik toch hoop spijt van me aankoop.[/quote]

  Zelfde verhaal hier.Alleen is er geen zak aan.

 4.   
  The Nostra NL's avatar

  heb dit spel al een hele tijd geleden uit gespeeld dus ik weet niet hoe het nu met de online popularieteid gesteld is van borderlands maar ik moet zeggen dat ik het echt een heeel vet spel vond. voornamelijk door het uplevelen en de steeds vettere en uitgebreide wapens mooi spel supper en zeker de moeite waard. snap niet dat jullie hem niks vonden maar goed. smaken verschillen

 5.   
  Tadao's avatar

  The Nostra schreef, "heb dit spel al een hele tijd geleden uit gespeeld dus ik weet niet hoe het nu met de online popularieteid gesteld is van borderlands maar ik moet zeggen dat ik het echt een heeel vet spel vond. voornamelijk door het uplevelen en de steeds vettere en uitgebreide wapens mooi spel supper en zeker de moeite waard. snap niet dat jullie hem niks vonden maar goed. smaken verschillen"

  Wat ik er slecht aan vond was vaak dezelfde vijanden maar met dezelfde namen en meer kracht. Niet veel nieuws behalve de wapens dan, die weer vaak gewoon net als de monsters hezelfde was, en de skills had je maar 1 die je echt kon gebruiken, de rest was gewoon Passive.

 6.   
  The Nostra NL's avatar

  ja daar moet ik je idd een punt geven met die zelfde vijanden enzo.. kon idd beter. en soms was het ook wel langdradig met die elle lange stukken sfleggen maar vond hem toch vet om te spelen. vooral online met meerdere mensen