Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Lara Croft and the Guardian of Light Gameplay Trailer

In deze trailer worden we verwend met veel gameplay van de aankomende game Lara Croft and the Guardian of Light. In de trailer zien we Lara en Totec lekker in het rond knallen.

  1.   
    Sarge's avatar

    Vind dit precies maar niks 😕

  2.   
    Tadao's avatar

    dit noem ik geen Lara Croft meer, maar gewoon een topside shooter. Ik mis de lara croft met puzzles, het landhuis met de trainingsbaan, de lara croft waarbij toen ik die speelde uit mijn dak ging toen ik vooret eerst een M16 kreeg o.o XD in die tijd was ik echt verbaast over de flits bij de loop als je schiet (het was toen allemaal nieuw voor mij xD)

  3.   
    MaTriX's avatar

    Ik ben een fan van Tomb Raider zeker met de puzzels zoals Tadao het beschrijft enzo en het klim en klauter werk maar dit als tussendoortje lijkt me best wel kick, ik zal hem zeker downloaden.

  4.   
    a88's avatar

    Back to the reality? 😕

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Tadao schreef, "dit noem ik geen Lara Croft meer, maar gewoon een topside shooter. Ik mis de lara croft met puzzles, het landhuis met de trainingsbaan, de lara croft waarbij toen ik die speelde uit mijn dak ging toen ik vooret eerst een M16 kreeg o.o XD in die tijd was ik echt verbaast over de flits bij de loop als je schiet (het was toen allemaal nieuw voor mij xD)"

    Ja ik ook en ik dacht dat dit ook wel zo iets werd maar als ik het zo zie ga ik hem niet downloaden.

  6.   
    JonsoN's avatar

    Deze sla ik denk ik over, ik mis de eerste 3 delen van TR, wat waren die goed zeg!

  7.   
    tebannet's avatar

    Als maar niet alle komende delen zo komen in dat RPG achtige.
    ik vind de oude Tomb Raiders leuker.

  8.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Dit is toch geen Tomb Raider? 😕 Echt, het zal vast wel leuk zijn om het ééns te spelen… Maar Laura Croft was toch echt om te vechten in de jungle, en dieren te vermoorden én te puzzelen?

  9.   
    Tadao's avatar

    GamerGames schreef, "Dit is toch geen Tomb Raider? 😕 Echt, het zal vast wel leuk zijn om het ééns te spelen… Maar Laura Croft was toch echt om te vechten in de jungle, en dieren te vermoorden én te puzzelen?"

    Nou, niet zozeer gewoon ‘dieren vermoorden’ o.o xD maar,ja, dat moest van tijd tot tijd, ik herrinner me nog het spel waar er zo’n grote T-rex zat net buiten een grot (ik dacht dat dat het 2de spel was), toen wou ik graag meer wapens, en mijn broer had een cheat, maar ik was destijds niet helder genoeg om ze op te zoeken xD Mijn broer zei dat als ik die T-rex neerkreeg, dat hij de cheat invoert (hij dacht dat het niet kon, ik dus Joost mag weten hoe lang met die 2 pistooltjes op dat ding schieten xD)

    MAAR, het was me gelukt xD P.S. dit is idd geen tomb raider meer, de titel is ook ‘Lara croft and the…’ maarja, het geeft lara croft en tomb raider een ietsjes slechtere naam

  10.   
    )GN(-Erik's avatar

    GamerGames schreef, "Dit is toch geen Tomb Raider? 😕 Echt, het zal vast wel leuk zijn om het ééns te spelen… Maar Laura Croft was toch echt om te vechten in de jungle, en dieren te vermoorden én te puzzelen?"

    Nee dit is inderdaad geen tomb raider, want de game heet compleet anders 😉 Het heeft daar en tegen wel de zelfde hoofdpersoon, maar ook andere gameplay dan Tomb raider.

  11.   
    jessin9731's avatar

    WTF! 👿
    de gameplay ziet er niet uit! van boven!? het is gewoon geen lara croft meer, dit geeft tomb raider/lara croft echt een slecht naam! 👿

  12.   
    HellViperX's avatar

    dit is niks 🙁 ,doet me denken aan die nieuwe shrek game 😆