Mogelijk Borderlands Game of the Year-editie deze herfst

Als we de retailer GameStop mogen geloven verschijnt later dit jaar een Game of the Year (GOTY) editie van Borderlands, de shooter-RPG van Gearbox Software. Hoewel deze speciale editie nog niet formeel is aangekondigd, zijn er wel veel tekenen die het gerucht kracht bijzetten. De algemeen directeur van uitgever Take-Two, Ben Feder, liet bijvoorbeeld eerder dit jaar al weten dat men Borderlands zal blijven ondersteunen.

Deze Borderlands GOTY zal dan naast de volledige game ook voorzien worden van de DLC Packs, te weten The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot en The Secret Armory of General Knoxx. GameStop heeft al een GOTY Strategy Guide voor Borderlands in de planning staan voor 9 september, dus de kans lijkt groot dat we rond die tijd de nieuwe versie van de game in de winkels kunnen verwachten.

 1.   
  Fox's avatar

  hoop graphic update

 2.   
  soulzx3's avatar

  Fox schreef, "hoop graphic update"

  dat is juist de stijl van borderlands, maar toch ben ik het een klein beetje met je eens, ze kunnen het wel ietsjes aanpassen :p

 3.   
  bender's avatar

  dit heeft er wel niks mee te maken maar DE ENGINEER UPDATE IS UIT JIEEHAAA 😀 😛

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Door wie wordt die titel “Game of the Year” eigenlijk uitgegeven?

 5.   
  toeter83's avatar

  der zijn er meerder geloof ik betekent volgens mij gewoon dat je alle dlc erbij krijgt

 6.   
  Neolite's avatar

  Kan echt niet wachten, vond Borderlands geweldig om te doen met vrienden. En die kunnen dan nu ook gewoon makkelijk aan alle DLC komen.

 7.   
  Lapixx's avatar

  Fox schreef, "hoop graphic update"

  In een GOTY editie wordt het spel niet aangepast. Alle patches die tot nu toe zijn verschenen worden er misschien in verwerkt, en zoals gezegd de DLC meegeleverd, maar verder blijft het hetzelfde spel hoor :s

 8.   
  ChielB's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Door wie wordt die titel “Game of the Year” eigenlijk uitgegeven?"

  Door alles en iedereen. 😉 Het is sowieso een titel van veel prijzen die games krijgen op sites, van magazines enzovoort. Maar een Game of the Year editie is bij veel grotere titels toch al bijna standaard, een re-release inclusief extra content.

 9.   
  Rock-in's avatar

  Gaaf, hopelijk heb ik tegen die tijd ook een nieuwe laptop. Past mooi naast L4D & L4D 2. 🙂

 10.   
  Tadao's avatar

  mwah, ik vind borderlands niet echt ‘game of the year’ waardig, hell, er zijn, like, 7 games of the year in een jaar

 11.   
  Steelpartyhat's avatar

  Borderlands echt een heerlijk spel, jammer genoeg heb ik alle dlc al, ze moeten niks aan de graphics den alleen is het soms hazig daar moeten ze wel iets aan doen.
  dit spel is echt top