M. Night Shyamalan wil Bruce Willis in zijn nieuwe film

M. Night Shyamalan, de grote man achter films als The Sixth Sense, Signs, Unbreakable, The Village en recent nog The Last Airbender, is momenteel druk bezig om met een script voor een nieuwe film langs divere studio’s te reizen. Alleen de allerhoogste mensen van de studio’s mogen onder strikte geheimhouding het script lezen.

Over het verhaal is zodoende nog vrijwel niets bekend, maar wat we wel weten is dat Shyamalan al een aantal grote namen op het oog heeft voor de hoofdrollen. Een van de namen is Bruce Willis, waarmee Shyamalan ook al samenwerkte voor The Sixth Sense en Unbreakable. Ook Bradley Cooper (The Hangover, The A-Team) zou een kandidaat zijn, maar recente berichten melden dat Cooper te druk zou zijn met onder meer de opnames van The Hangover 2. Gwyneth Paltrow zou ook op het lijstje van de filmmaker staan.

Het gerucht doet de ronde dat het verhaal van Shyamalan’s nieuwe film draait om een vader die wanhopig zoekt naar zijn kind, wat een beetje lijkt op het plot van onder meer Taken. De vader zou echter geholpen worden met enkele bovennatuurlijke krachten tijdens zijn zoektocht. Zo kennen we meneer Shyamalan weer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren