The Last Story kent praatgrage kameraden

Nintendo heeft hun website van de aankomende RPG The Last Story geüpdatet met een nieuw stukje artwork waarin de mannelijke en vrouwelijke hoofdpersonages zijn te zien, omringd door hun kameraden. In dit nieuwsbericht staat dat er heel veel wordt gepraat in het spel.

De figuren worden omringd door gesprekken met hun vrienden en de personages praten tijdens het bewegen en in de gevechten. Tijdens de gevechten worden er woorden uitgewisseld met vastgestelde tussenpozen, zodat er niet een continue woordenstroom op jou wordt afgevuurd. Meestal zijn de gesprekken niet werkelijk van direct belang en gamers kunnen de gesprekken dus simpelweg negeren, maar ze bieden een mooie gelegenheid om de persoonlijkheden van de personages te verkennen en om de onderlinge relaties te ontdekken. Het praten heeft dus met name een secundair doel, maar zorgt wel voor extra diepgang.

The Last Story is een RPG waarin de nadruk wordt gelegd op menselijke emoties. Het spel wordt ontwikkeld door Mistwalker, bekend van Blue Dragon en Lost Odyssey, met aan het roer Hironobu Sakaguchi, de bedenker en maker van Final Fantasy. The Last Story zal dit jaar nog moeten verschijnen op de Wii in Japan en hopelijk zijn wij ook snel aan de beurt.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GamerUnknown's avatar

    Nog noooooi van deze game gehoort 😛