DLC Heavy Rain gecanceld vanwege PlayStation Move

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat de eerste DLC van Heavy Rain, The Taxidermist, uitkwam op het PlayStation Network. Een tweede DLC was beloofd, maar helaas gaat die er nooit meer komen. Quantic Dream wou namelijk niet meer tijd besteden aan Heavy Rain na de tweede DLC, omdat ze verder wouden met andere projecten. Sony drong er echter op aan om ervoor te zorgen dat de game de PlayStation Move, de nieuwe motion controller van Sony, zou ondersteunen. Helaas heeft dit ervoor gezorgd dat Quantic Dream ervoor heeft gekozen de tweede DLC helemaal niet uit te brengen en in plaats daarvan ervoor te zorgen dat de game inderdaad de PlayStation Move zal ondersteunen. Ontwikkelaar David Cage zei hierover het volgende.

Unfortunately, Sony preferred to ask us to focus on Move to support the device rather than on creating new content.

On our side, we did not want to spend more time on HR, which would have meant delaying new projects. This is a decision I can understand, and I am certainly happy we had the opportunity to play with this device and to support it, although I am certainly disappointed for fans we could not finish the story of HR the way we intended.


Voor de fans van de game is het erg jammer dat deze tweede, beloofde DLC er nu niet meer zal komen. Hopelijk houdt Quantic Dream zich in de toekomst beter aan haar beloftes.

 1.   
  LittleRemco01's avatar

  Ik VOnd die 1ste DLC nogal creepy 😛 Maar voor mij maakt het niet meer uit , ik heb alle trofeeen al en Heavy Rain al Helemaal uitgespeeld.

 2.   
  GamerUnknown's avatar

  Bij die eerste DLC taxi der mist. scheet ik zwaar die is eng:O en ik ging iedere keer dood. maar njammer dat ze uitstellen

 3.   
  Ariose's avatar

  Dit soort dingen zijn belachelijk voor woorden, op zo moment hoor je gewoon een verhaal af te maken en niet met de rotsmoes komen geen zin. Je hebt iets beloofd, bent er aan begonnen, maak het dan ook 100% af.

 4.   
  MaTriX's avatar

  Ik heb Heavy Rain uitgespeeld omdat het voor mij een nieuwe ervaring was kwa gamen, het enige wat me bezig hield was het verhaal voor de rest vond ik het een verschrikkelijk K U T spel dat is als je het een spel mag noemen het was meer een film met af en toe knopjes indrukken of controller bewegen plus de besturing vond ik verschrikkelijk, de uitbreiding hoeft voor mij dus niet maar kan begrijpen dat het voor fans een teleurstelling is.

 5.   
  7lotus94's avatar

  ”matrix50″ schreef, "Ik heb Heavy Rain uitgespeeld omdat het voor mij een nieuwe ervaring was kwa gamen, het enige wat me bezig hield was het verhaal voor de rest vond ik het een verschrikkelijk K U T spel dat is als je het een spel mag noemen het was meer een film met af en toe knopjes indrukken of controller bewegen plus de besturing vond ik verschrikkelijk, de uitbreiding hoeft voor mij dus niet maar kan begrijpen dat het voor fans een teleurstelling is."

  Ik geef u groot gelijk.

 6.   
  Chikin's avatar

  Ariose schreef, "Dit soort dingen zijn belachelijk voor woorden, op zo moment hoor je gewoon een verhaal af te maken en niet met de rotsmoes komen geen zin. Je hebt iets beloofd, bent er aan begonnen, maak het dan ook 100% af."

  Inderdaad..