Saints Row 3DS is ook een Xbox LIVE-game; interactie met Saints Row 3

Misschien heb je wel even een paar keer met je ogen geknipperd toen tijdens de E3-persconferentie van Nintendo ineens het Saints Row-logo voorbij kwam zetten. THQ ontwikkelt namelijk voor de Nintendo 3DS een speciale versie van Saints Row, aangezien Nintendo graag een breed aanbod van games wil hebben tijdens de launch van de 3DS.

Het blijkt dat deze 3DS-versie van Saints Row op een verrassende manier is ontstaan, want THQ was blijkbaar al bezig met een speciale Saints Row-game voor Xbox LIVE. Deze versie werd al gemaakt voor 3D, zodat het omwerken tot een goede 3DS-game geen heel duur project gaat worden.

Volgens THQ kunnen we overigens veel interactie verwachten tussen Saints Row 3 en de 3DS en Xbox LIVE-versie. Als je aan de slag gaat met een van de speciale versies, dan kun je dingen vrijspelen in Saints Row 3 en vice versa. In de toekomst kunnen we meer van dergelijke interactie tussen games verwachten van THQ.

 1.   
  GamerUnknown's avatar

  Ik heb Saints Row 2 voor de ps3, zat veel humor in hoop dat ze dat weer terug stoppen.

  Ps.
  N00b vraag; is dit een xbox only? 😳

 2.   
  MaTriX's avatar

  Ik heb SR2 voor 2 dagen gehad en toen terug gebracht naar de winkel ik kon me er niet in vinden zelfde had ik met The Godfather games.

 3.   
  ChielB's avatar

  GamerUnknown schreef, "Ik heb Saints Row 2 voor de ps3, zat veel humor in hoop dat ze dat weer terug stoppen.

  Ps.
  N00b vraag; is dit een xbox only? 😳 "

  Voorlopig is alleen over de speciale 3DS en Xbox LIVE-versie gesproken. Dat sluit natuurlijk een PSN-versie niet uit, maar voorlopig is daar nog niks formeels over gemeld.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”matrix50″ schreef, "Ik heb SR2 voor 2 dagen gehad en toen terug gebracht naar de winkel ik kon me er niet in vinden zelfde had ik met The Godfather games."

  Ik had dit ook met godfather maar saint row is echt wel vet

 5.   
  wes92@live.nl's avatar

  heey lui ,

  ik had een vraagie.
  ik heb een xbox360 en heb laatst de game gekocht saints row 3.
  maar ik probeer online te spelen . maar die redeem code werkt niet die ik er bij heb gekregen , de winkel kon me verder niet helpen , weet een van jullie heel toevallig wat de oorzaak kan zijn of hoe ik dit kan verhelpen .

  m.v.g

  Wesley

  pc: stuur me maar een mailtje aub .