Metro 2034 in ontwikkeling en verschijnt in 3D

Danny Bilson, vice-president core games bij THQ, heeft bevestigd dat er gewerkt wordt aan een vervolg op de post-apocalyptische shooter Metro 2033. Niet geheel verrassend heet de sequel Metro 2034 en de game zal tevens vanaf het begin ondersteuning voor 3D krijgen. Tijdens de E3 toonde THQ al Metro 2033 in 3D, wat door partner Nvidia gezien wordt als een van haar belangrijkste demo-producten.

Volgens Bilson zijn er wel wat ontwikkelkosten verbonden aan het ontwikkelen van een 3D-versie, maar volgens de vice-president valt dit goed te overzien doordat de game in Kiev wordt gemaakt, waar de prijzen vrij laag liggen.

Wil je weten waarom wij erg benieuwd zijn naar Metro 2034? Lees dan zeker eens onze spannende review van Metro 2033.

  1.   
    GamerUnknown's avatar

    Ik speelde Metro 2033 bij een vriend. moeilijk maar egt vet spel. de paniek als je ammo op is 😀 egt nice hoop dat ze dat door zetten 🙂

  2.   
    MaTriX's avatar

    Metro 2033 was een zeer leuke en vermakelijk game, ben benieuwd naar deel 2.

  3.   
    Bello 2185's avatar

    Heb er weer zin in, Metro 2033 vond ik echt heel vet. 😀

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    Ik moet ook maar weer eens verder gaan met 2033, Ik kom alleen niet verder dat je bij die frontlinie tussen de 2 legers door moet sluipen… >.< 🙁 Ik ben dan ook neit echt een geweldige console gamer.

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    DutchFreeze schreef, "Ik moet ook maar weer eens verder gaan met 2033, Ik kom alleen niet verder dat je bij die frontlinie tussen de 2 legers door moet sluipen… >.< :( Ik ben dan ook neit echt een geweldige console gamer."

    Dan ga je hem op de PC spelen 😉

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    )GN(-Erik schreef, "

    ”DutchFreeze” schreef, "Ik moet ook maar weer eens verder gaan met 2033, Ik kom alleen niet verder dat je bij die frontlinie tussen de 2 legers door moet sluipen… >.< :( Ik ben dan ook neit echt een geweldige console gamer."

    Dan ga je hem op de PC spelen 😉 "

    dat kan maar.. ik wiil em ook op de pc aleen trekt me pc nie dus word em mss een x halen voor de xbox