Reeves: Binnen twee jaar PlayStation 4 en nieuwe Xbox

Hoewel Microsoft een tijdje geleden liet weten dat de Kinect ongeveer 5 jaar zal meegaan, zullen we volgens ex-Sonyman David Reeves al een aantal jaar eerder nieuwe consoles van zowel Microsoft, als Sony zien. Reeves liet weten:

    ” Anything they can add to revive and pique interest in the games until we have another clash of the titans in two years time.

    Two to three years, I reckon so. I don’t have any inside information. All the first-parties have got to be working on something. The tricky thing is when do you put a stake in the ground on technology? That’s the problem. You can be waiting a few extra months to implement something, but you’ve got to set a date to go with a certain chip at a certain point otherwise you’re going to miss the key milestones

Hoewel Reeves nog geen duidelijke informatie heeft, de techniek gaat toch vooruit, dus kan het niet anders dat Sony en Microsoft ergens aan werken. De tijd zal het leren.

  1.   
    Tadao's avatar

    lemme guess, xbox 3D60 ? x.x anyway, ze mogen het wel rustiger aan doen wat mij betreft

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Jaaa hoor de niewe Xbox 360 Slim werd net aangekondigt op de E3 dus denk je echt dat microsoft een hele nieuwe Xbox laat ontwerpen en dat nog binnen 2/3 jaar ? ๐Ÿ™„

  3.   
    MisterMDW's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Jaaa hoor de niewe Xbox 360 Slim werd net aangekondigt op de E3 dus denk je echt dat microsoft een hele nieuwe Xbox laat ontwerpen en dat nog binnen 2/3 jaar ? ๐Ÿ™„ "

    Eigenlijk wel ja ik bedoel het is microsoft he (draait toch om geld binnen halen) en sowieso na de 360 kwamen ze toch ook met de arcade en toen de elite en nu weer de slim dus mij zou het niets verbazen.

  4.   
    ChielB's avatar

    Voor de X360 was het natuurlijk alleen maar een revisie van een bestaand model, wat optimalisatie. Voor de rest is het wachten op de echte veranderingen qua hardware etc. dus dan is het niet eens gek dat ze over 2 jaar iets volledig nieuws gaan doen.

  5.   
    killingdj0's avatar

    ChielB schreef, "Voor de X360 was het natuurlijk alleen maar een revisie van een bestaand model, wat optimalisatie. Voor de rest is het wachten op de echte veranderingen qua hardware etc. dus dan is het niet eens gek dat ze over 2 jaar iets volledig nieuws gaan doen."

    idd waarom zeiken als er een nieuwe kom heb je geen gezeik over nieuwe xbox of ps in 5 jaar en dan heb je betrere graphs enz enz

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ChielB schreef, "Voor de X360 was het natuurlijk alleen maar een revisie van een bestaand model, wat optimalisatie. Voor de rest is het wachten op de echte veranderingen qua hardware etc. dus dan is het niet eens gek dat ze over 2 jaar iets volledig nieuws gaan doen."

    Ok de locica van Microsoft blijft dan een raadsel voor mij, ze hadden dan veel better all hun tijd/energy/GELD in de nieuwe Xbox kunnen stoppen inplaats van een Slim op de markt te laten brengen. Of better al hun geld in het onderzoek waarom de RROD er nog steeds is. Ik denk niet dat veel gamers die nu een Slim aanschaffen die dan in die tijd als het zover is een hele nieuwe Xbox gaan kopen alleen om de extra functies, teminste ik zou het niet doen pure geld verspilling. Ik kocht mijn PS3 alleen omdat de PS2 games begonnen uit te sterven anders was ik ook nog wel even door gegaan met mijn PS2. 8)

  7.   
    ChielB's avatar

    Maar je denkt toch niet dat al hun tijd/geld/energie etc. in dit nieuwe model zit? Het ontwikkelen en testen en doorontwikkelen van een nieuwe console (prototype) kost erg veel tijd en wordt allicht al tijden aan gewerkt.

  8.   
    LittleRemco01's avatar

    Ik ga nu Niet Stressen Snel me Playstation Verkopen Omdat 1 Of Andere Game Expert Zeg dat Er Binnenkort Een PS4 + X720 Uitkomt

  9.   
    tyb's avatar

    Ik dacht al, sinds wanneer heeft Keanu Reeves verstand van games.

  10.   
    kasper1221's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Jaaa hoor de niewe Xbox 360 Slim werd net aangekondigt op de E3 dus denk je echt dat microsoft een hele nieuwe Xbox laat ontwerpen en dat nog binnen 2/3 jaar ? ๐Ÿ™„ "

    neh ze stoppen wat nieuwe shit in het oude ontwerp

  11.   
    Lapixx's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Jaaa hoor de niewe Xbox 360 Slim werd net aangekondigt op de E3 dus denk je echt dat microsoft een hele nieuwe Xbox laat ontwerpen en dat nog binnen 2/3 jaar ? ๐Ÿ™„ "

    Denk je dat een commercieel bedrijf er niet gebaat bij is om meer geld te verdienen door, gewoon een voorbeeldje hoor, een nieuwe console uit te brengen en de oude console niet meer te ondersteunen? ๐Ÿ™„

    Sony, MS en Nintendo zijn gericht op het maken van winst, niet primair op het verbeteren van technologie. Als het rendabel was om iedereen op lage resolutie pacman te laten spelen waren we dat nu ook het doen. Vergeet dat niet.

    Overigens kun je je afvragen – ook al zou de gameindustrie geen geld willen verdienen – of je na 2 tot 3 jaar zelf nog veel waarde hecht aan de huidige consoles. Technologie lijkt exponentieel te groeien; een console die gisteren werd aangekondigd kan al heel snel verouderd zijn.

  12.   
    GameAC's avatar

    En toch zal hij geen gelijk krijgen.

  13.   
    Wide rebel's avatar

    Fuck dit, heb net een week me ps3 :l

  14.   
    iveL's avatar

    Wide rebel schreef, "Fuck dit, heb net een week me ps3 :l"

    Ja… had nou nog maar even 2 jaar gewacht! ๐Ÿ˜ฎ

  15.   
    Fox's avatar

    Tadao schreef, "lemme guess, xbox 3D60 ? x.x anyway, ze mogen het wel rustiger aan doen wat mij betreft"

    uuu gast wil niet all te veel zegen hoor maar de XBOX heeft de laaste paar jaar echt helemaal niks gedaan op het gebied van een nieuw console…

  16.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik denk het toch echt niet

  17.   
    Ken2BE's avatar

    3 jaar geleden was ik al aan het twijfelen of ik een xbox360 zou kopen omdat iedereen al zei dat er nieuwe kwam.Maar nu zojn de consoles nog altijd goed.Ik denk zo binnen de 3 jaar dat er een nieuwe versie van de consoles komt.

  18.   
    GamerUnknown's avatar

    Ja natuurlijk. Dit word net als Gran Turismo 5. Ze blijven zeggen hij komt hij komt. maar pas na 2 jaar roepen gaat het eindelijk gebeuren. Het lijkt mij voor sony en microsoft ook geen goed idee om de ps4 en nieuwe xbox al zo snel uit te laten komen. ik heb het gevoel dat beide consols nog veeeeeel meer in zich hebben dan wat we nu hebben gezien, en dat is al deels bewezen door de aankondiging van Killzone 3(D)

  19.   
    FRENZY 14's avatar

    als ik morgen van Apple een iPhone aanschaf weet ik dat er 12 maanden later een nieuw model verschijnt, gaat de game industrie dezelfde kant op ? het heeft er alle schijn van

  20.   
    MasterRG4's avatar

    2 jaar lijkt me niet maar 3 of 4 jaar dat kan wel nog de nieuwe Wii kunne we wel binne 2 jaar verwachte denk ik

  21.   
    xHouse's avatar

    Maakt mij niet veel uit, wil eerst wel eens zien hoe ’t nu in elkaar zit allemaal. ๐Ÿ˜›

    Maar ik denk dat men toch al bezig is met nadenken over PS4, want als je zit wanneer ze met xbox 360 en Playstation 3 begonnen zijn, was de xbox en PS2 niet zo oud.

  22.   
    MaTriX's avatar

    We zullen zien, glazen bollen werk gloof ik niet zo in.

  23.   
    ps3 gek's avatar

    Xbox geloof ik best, maar de ps4 echt niet! Ze hebben pas net alle technologie achter de ps3 door en zijn bezig met nieuwe dingen zoals playstation plus. Ik kan echt niet geloven dat er over 2-3 jaar een nieuwe playstation is. Dan is Gran Turismo 5 pas net uit en is de 3D technologie misschien net wat populairder geworden..

  24.   
    GENERAL_DS's avatar

    ps3 gek schreef, "Xbox geloof ik best, maar de ps4 echt niet! Ze hebben pas net alle technologie achter de ps3 door en zijn bezig met nieuwe dingen zoals playstation plus. Ik kan echt niet geloven dat er over 2-3 jaar een nieuwe playstation is. Dan is Gran Turismo 5 pas net uit en is de 3D technologie misschien net wat populairder geworden.. "

    Granturismo 5 is nog NIET uit, er is op de E3 bekend gemaakt dat gt5 in amerika begin november uitkomt.

  25.   
    tijs_vp's avatar

    GENERAL_DS schreef, "

    ”ps3 gek” schreef, "Xbox geloof ik best, maar de ps4 echt niet! Ze hebben pas net alle technologie achter de ps3 door en zijn bezig met nieuwe dingen zoals playstation plus. Ik kan echt niet geloven dat er over 2-3 jaar een nieuwe playstation is. Dan is Gran Turismo 5 pas net uit en is de 3D technologie misschien net wat populairder geworden.. "

    Granturismo 5 is nog NIET uit, er is op de E3 bekend gemaakt dat gt5 in amerika begin november uitkomt."

    lees wat er staat…