Codemasters met F1 2010 niet bang voor concurrentie van Gran Turismo 5

Ontwikkelaar Codemasters van de racegame F1 2010 heeft aangegeven dat ze niet bang zijn dat Gran Turismo 5 klanten van de franchise af gaat pikken. De Formule 1 game staat gepland voor een release op 24 september dit jaar, wat twee maanden voor de release van Gran Turismo 5 is. Volgens de president bij Codemasters, Rod Cousens, heeft de franchise zijn eigen aantrekkingskracht bij fans van racegames en zou het daarom wel tegen de reus van Sony stand kunnen houden.

    “F1 2010 is much more than a traditional F1 racing game, so we’re not going to compromise it. There’s been a delay in F1 enthusiasts having a game out there on next -gen systems. We’re coming in and showing what that experience can be. They will not be disappointed.”
  1.   
    rubenat's avatar

    word een best vette game f1 2010

  2.   
    tyb's avatar

    Ik weet niet of ik deze ga halen, ik moet al zo veel geld uitgeven aan games 🙂

  3.   
    Garuda's avatar

    ze moeten ook niet bang zijn.

    ik haal beide.

    maar ik ga toch eerts voor Formule 1

    omdat ik een hardcore f1 fan ben die al wat jaartjes w8 op n nieuwe f1 game.

    want k heb formula 1 2006 championship edition nu wel gezien 😆 😆 😆

    Forza Fernando Alonsooooooooooo….!!!

  4.   
    MaTriX's avatar

    2 totaal verschillende games.

  5.   
    tijs_vp's avatar

    verwacht veel van beide, maar gt5 met f1 vergelijken? kan toch niet

  6.   
    LittleRemco01's avatar

    Ik denk Dat F1 2010 Wel Veel Gaat Verkopen , Het heeft namelijk heel veel Formule 1 Fans .

  7.   
    ps3 gek's avatar

    Ik ga Formula One zeker halen!! Codemasters is kwalitatief flink gegroeid in onder andere het racegenre. Kijk maar naar de overgang van DiRT 1 naar DiRT 2 zoal grafisch als fysiek. Formule 1 2010 met zijn weersysteem en echte licenties wordt dan ook een topspel, daar ben ik al van overtuigd en hij gaat er zeker komen!

  8.   
    -050- Critical's avatar

    ps3 gek schreef, "Ik ga Formula One zeker halen!! Codemasters is kwalitatief flink gegroeid in onder andere het racegenre. Kijk maar naar de overgang van DiRT 1 naar DiRT 2 zoal grafisch als fysiek. Formule 1 2010 met zijn weersysteem en echte licenties wordt dan ook een topspel, daar ben ik al van overtuigd en hij gaat er zeker komen! "

    dat durf ik niet te zeggen over dirt en zeker niet de weg die ze zijn ingeslagen. waar is de goede oude rallygame die onder colin mcrae uitkwam..

    maargoed on topic 2010 gaat toch wel goed verkopen door de fans van de sport 🙂

  9.   
    lazylen's avatar

    Als Codemasters zou ik me wel degelijk zorgen gaan maken over het feit dat fans over springen. Als je ziet hoe vet die game had kunnen gaan worden en hoe hij eindelijk gaat worden is het ronduit teleurstellend te noemen. Ik bedoel op de hedendaagse consoles met de mogelijkheden van nu geen mechanische pech in een F1 game is gewoonweg belachelijk.

    En de lijst met dingen die er niet in zitten is vele malen langer dan de lijst met dingen die er wel in zit. Mooi ook dat Codemasters al gereageerd heeft op die lijst en claimt het te weten en die extraatjes wel in F1 2011 te stoppen. Kortom, F1 2010 is niet af. Daar ga ik dus geen 70 euro voor neertellen

  10.   
    nanathan's avatar

    ik haal ze gewoon alle2 :p