Sony heeft geen plannen voor 3D in volgende PSP

In een interview met IndustryGamers heeft Scott Rohde, medewerker bij Sony, aangegeven dat het bedrijf geen plannen heeft om de volgende PlayStation Portable met een 3D-feature uit te rusten. Natuurlijk kan het zijn dat Sony simpelweg nog niet klaar is om over zulke features te praten, maar Rhode had dan ook een simpel ’geen commentaar’ als antwoord kunnen geven.

Of er überhaupt een tweede PlayStation Portable in aantocht is weten we nog niet, maar met de huidige stand van de handheld zal het toch geen jaren meer moeten duren.

  1.   
    GameAC's avatar

    Lijkt me logisch want het ziet er erg naar uit dat ze de PSP2 van een touchscreen gaan voorzien. En dat gaat niet samen met 3D. En ik zie ze niet Nintendo imiteren en 2 schermen gaan gebruiken.

  2.   
    ckerigon's avatar

    GameAC schreef, "Lijkt me logisch want het ziet er erg naar uit dat ze de PSP2 van een touchscreen gaan voorzien. En dat gaat niet samen met 3D. En ik zie ze niet Nintendo imiteren en 2 schermen gaan gebruiken."

    uuhh touchscreen gaat niet samen met 3D?
    Wat doet de 3DS dan? en k lees overal berichten anders dat het perfect werkt alleen ik zie het Sony ook niet doen om Nintendo meteen te gaan imiteren.

  3.   
    7lotus94's avatar

    kitt.h.3″][quote=”GameAC schreef, "Lijkt me logisch want het ziet er erg naar uit dat ze de PSP2 van een touchscreen gaan voorzien. En dat gaat niet samen met 3D. En ik zie ze niet Nintendo imiteren en 2 schermen gaan gebruiken."

    uuhh touchscreen gaat niet samen met 3D?
    Wat doet de 3DS dan? en k lees overal berichten anders dat het perfect werkt alleen ik zie het Sony ook niet doen om Nintendo meteen te gaan imiteren.[/quote]

    Volgens mij blijven die met 2 schermen werken?

  4.   
    PixelShooter's avatar

    ’n PSP2 kan ik wel smaken, alleen, jah, dan zit ik hier met m’n PSP3000… Eigenlijk is die nog niet zo oud.
    Ik hoop dan ergens wel dat ze ‘ineens’ homebrew gaan toelaten… *dream*

  5.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Ik heb meer zin in een psp2 met touchscreen, een soort ipod touch maar dan anders…:) En plz met meer gb aan boord!

  6.   
    ChielB's avatar

    7lotus94″]

    ”kitt.h.3″ schreef, "[quote=”GameAC schreef, ".."

    uuhh touchscreen gaat niet samen met 3D?
    Wat doet de 3DS dan? en k lees overal berichten anders dat het perfect werkt alleen ik zie het Sony ook niet doen om Nintendo meteen te gaan imiteren."

    Volgens mij blijven die met 2 schermen werken?[/quote]Klopt. 3D en touch-screen in 1 scherm gaat niet werken, vandaar dat het niet haalbaar lijkt voor een nieuwe PSP. Of die moet 2 schermen gaan bevatten en dan lijkt het ineens wel verdacht veel op Nintendo. 😉

  7.   
    dandanna's avatar

    SONY vaart gelukkig zijn eigen koers en gaat niet een hapklaar 3DS wannabe op de markt brengen…dat is meer weggelegd voor MS. 😛

  8.   
    Kpyne's avatar

    mooi. geen 3d, nu nog dat touchscreen wegkrijgen.