Nintendo lanceert 3DS in alle grote markten voor 31 maart 2011

Volgens veel mensen was de 3DS toch wel de grote winnaar van de afgelopen E3. De nieuwe handheld van Nintendo kreeg uitgebreide aandacht en kan op een bijzonder groot aantal games rekenen, al weten we nog niet heel veel concreets van het apparaat.

Reggie Fils-Aime van Nintendo Amerika liet in elk geval weten dat we nog niet het definitieve design van de 3DS hebben gezien. Nu men eerste reacties heeft gehad over het uiterlijk van de handheld, waaronder de locatie van de knoppen, gaat men aan de slag met het uiteindelijke design.

Daarnaast liet Reggie weten dat de 3DS in alle grote markten verkrijgbaar zal zijn voor het einde van Nintendo’s fiscale jaar, dat eindigt op 31 maart 2011. Een precieze releasedatum laat dus nog even op zich wachten, net als een concrete prijs, maar de 3DS is in elk geval in aantocht en gooit nu al hoge ogen.

  1.   
    Tadao's avatar

    Zo laat pas? eerst maken ze me helemaal hyped up, en dan tegen de tijd dat het uit is ben ik t maybe al vergeten dat het die tijd is o.o

  2.   
    killingdj0's avatar

    zolang..

  3.   
    WesterW's avatar

    Tadao schreef, "Zo laat pas? eerst maken ze me helemaal hyped up, en dan tegen de tijd dat het uit is ben ik t maybe al vergeten dat het die tijd is o.o"

    Het nieuwsbericht zegt dat het apparaat nog dit fiscale jaar moet worden uitgebracht. Dat kan morgen inhouden, maar ook maart 2011. Een precieze datum is nog steeds niet gegeven. Het is dus onzin om nu te zeggen dat Nintendo hun 3DS te laat uitbrengt. Integendeel: Nintendo brengt ‘m dit fiscale jaar nog uit!

  4.   
    ChielB's avatar

    Hype valt wel mee, want meer dan onthullen hebben ze niet gedaan. Ze hebben vooral de aanwezigen op de E3 omver geblazen, dus dat is al een goede start. Ik zou een release eind dit jaar of begin volgend jaar zelfs al snel vinden. Het design is nog niet eens 100 procent klaar en er moeten ook nog goede launch games uitgewerkt worden, dus ze hebben nog wel wat tijd nodig.

    Ik denk dat je tegen de tijd van de launch zeker niet zult vergeten gezien alle marketing en previews die allicht dan verschijnen. 😉

  5.   
    Verbeemen's avatar

    idd, btw natal of kinec was vorigjaar voor het eerst op de E3 gepresenteerd net zoals ps move

    en die zijn nogal tijd niet uit

  6.   
    kennth14's avatar

    aah ik wordt zo gek door dat ding wil het nu hebbe

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    en dan krijgen we de 3ds lite en later de 3ds xl 😛