Warner Bros gaat het rustiger aandoen

Samantha Ryan, senior vice-president van de productie en ontwikkeling van games bij Warner Bros, heeft in een interview aangegeven dat het bedrijf zijn expansiedrift wat betreft het vergaren van nieuwe en reeds bestaande IP’s te van plan is te temperen.

Het bedrijf, wat in de afgelopen paar jaar ontwikkelstudio’s Monolith (bekend van F.E.A.R.), TT Games (de lego franchise). NetherRealm Studios (Mortal Kombat) en Rocksteady (Batman: Arkham Asylum), heeft dus besloten om het voor nu even gezien te houden. Ryan legde in het interview uit dat men zich nu vooral intern gaat focussen.

  “We’re going to go through kind of a settling period for a little while, where we’re going to focus on getting all the stuff that we’ve just acquired well-integrated, and really focus on the games. I don’t think you’re going to see a ton more acquisition; maybe a little tiny one as a complementary piece, but aside from that I’m hoping that we take it easy for a while.”
 1.   
  MisterMDW's avatar

  Ja en wat houdt dit in voor Batman AA2 😮 ??????
  Waar we niets van hebben gezien of gehoord op de E3…. 🙁

 2.   
  M@tthijs's avatar

  mikeydw schreef, "Ja en wat houdt dit in voor Batman AA2 😮 ??????
  Waar we niets van hebben gezien of gehoord op de E3…. 🙁 "

  Wees gerust, want Warner Bros zegt dus niet dat ze IP’s weg gaan gooien of stoppen. Ze stoppen echter hun expansiedrift en gaan proberen om zich nu intern te verbeteren, om zo het bedrijf ook te versterken. De reden van afwezigheid van Batman AA2, kan zijn dat ze nog te weinig hadden om te laten willen zien, maar ik geef toe, daar kunnen we alleen maar naar raden.

 3.   
  UberProSure's avatar

  ByloBoy schreef, "

  ”mikeydw” schreef, "Ja en wat houdt dit in voor Batman AA2 😮 ??????
  Waar we niets van hebben gezien of gehoord op de E3…. 🙁 "

  Wees gerust, want Warner Bros zegt dus niet dat ze IP’s weg gaan gooien of stoppen. Ze stoppen echter hun expansiedrift en gaan proberen om zich nu intern te verbeteren, om zo het bedrijf ook te versterken. De reden van afwezigheid van Batman AA2, kan zijn dat ze nog te weinig hadden om te laten willen zien, maar ik geef toe, daar kunnen we alleen maar naar raden. "

  Denk dat ik dat de vetste game van dit jaar vind Batman AA1, gewoon de gameplay gemengd met een heel goed volgbaar verhaal, veel actie, mooie omgevingen, mooie graphics, naja noem het maar op 😆

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  TT games heeft gelukkig ook nog connecties met de uitgever Lucasarts voor hun games 😛