Voorlopig geen plannen voor Final Fantasy XIV op de Xbox 360

Square Enix heeft aangegeven voorlopig geen plannen voor een Xbox 360-versie van Final Fantast XIV te hebben. Desalniettemin gaf hij wel toe dat Square Enix nog steeds praat met Microsoft, dus we zouden niets uit moeten sluiten. Voor nu is het bedrijf echter alleen bezig met de “PS3 en Windows versie van de game”.

Square Enix vertelde ook dat de E3 trailer die in 1080p getoond werd, echter niet representatief staat voor de gehele game. De game zou 1080p namelijk niet ondersteunen op de PlayStation 3. De keuze hiervoor is door Square Enix gemaakt om de kwaliteit van de beelden te kunnen waarborgen. De PC-versie kan echter wel ingesteld worden tot 1080p.

  “The PS3 version will be running in 720p in order to ensure performance remains high quality, but the PC version can go up to 1080p if your machine is powerful enough. We also support multiple displays, so players can use two or three displays to show the game.”

Tot slot vertelde Square Enix in het interview dat de game nog steeds gepland staat voor een release in dit jaar.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Deel 13 deed het ook goed op de 360
  dus waarom deeltje 14 ook niet gewoon?:D

 2.   
  herokillernl's avatar

  ik speel ff14 al, ik zit in de alpha tests

 3.   
  Mitchelo3's avatar

  Ik vond FF13 geweldig op de Xbox360, Dus ik wil ook wel deeltje 14 😛

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  wel slecht dat ze zeggen dat de ps3 het niet trekt, andere games doen het ook gewoon in 1080p
  X360, het is wel een gave game misschien is ie niet goed verkocht ofzo op de 360 al kan ik het me niet goed voorstellen waarom niet.