GamersNET Poll: Wie presteerde deze E3 het best?

Er is weer een nieuwe poll en we hebben dus ook weer een uitslag voor jullie klaarstaan. Vorige week vroegen we ons af van welke uitgever jullie het meest op de E3 verwachtte. De volgende vijf bedrijven kwamen het best uit de bus:

    1. Electronic Arts
    2. Activision Blizzard
    3. Ubisoft
    4. Sony
    5. Microsoft

Er deden nog veel meer bedrijven met deze poll mee en deze zijn hieronder visueel in de uitslag terug te vinden. We hebben verder ook enkele reacties van onze gebruikers uitgekozen.

    NightHawk: Ik verwacht de meeste verrassingen van Nintendo, die het nu toch echt wel moet gaan doen. Sony gaat volgens mij de vetste games hebben, maar die zijn al op voorhand aangekondigd. Dus ik verwacht gewoon meer footage daarvan en wat andere games, plus een grote focus op Move en 3D.

    Mejunior: Toch wel van Activision Blizzard, en dan vooral het Blizzard gedeelte. Ik ben benieuwd naar de Protoss/Zerg campaigns van Starcraft II en over Diablo 3 wil ik ook nog wel wat informatie. Maar ja, zal wel weer te horen krijgen dat het een jaartje later komt.

    )GN(-Erik: EA heeft dit keer wel veel interessante titels, maar ik ga toch voor “Anders, Namelijk”. Ik ben toch wel benieuwd naar de komende games van Warner Bros, LucasArts , Capcom en nog een aantal andere kleinere uitgevers.


We hebben natuurlijk ook weer een nieuwe poll klaarstaan. Ook dit keer blijven we nog even bij de E3, want we vragen ons af wie het best op de E3 heeft gepresteerd. We focussen ons hierbij op de drie grote consoleboeren. Microsoft, Sony en Nintendo wel te verstaan.

Onder dit bericht kan iedereen zijn voorkeur achterlaten en schroom niet om deze stevig te onderbouwen. Na een week discussiëren over dit onderwerp zullen we de uitslag gaan bekijken, maar vergeet ondertussen niet om ook echt even op de poll te stemmen.

  1.   
    Tweek's avatar

    Helemaal niemand, ze hebben alledrie weinig boeiends gedaan, Sony & Microsoft hebben beide eerst 10 minuten hun kwaliteitsgames laten zien om daarna anderhalf uur partygames met motion controls te laten zien. Alleen Nintendo heeft het aardig gedaan, maar ik heb geen Wii dus kan me dat weinig schelen.

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Tweek schreef, "Helemaal niemand, ze hebben alledrie weinig boeiends gedaan, Sony & Microsoft hebben beide eerst 10 minuten hun kwaliteitsgames laten zien om daarna anderhalf uur partygames met motion controls te laten zien. Alleen Nintendo heeft het aardig gedaan, maar ik heb geen Wii dus kan me dat weinig schelen."

    Ja dus heeft Nintendo volgens jou het best gepresteerd. Het gaat er niet om welke console je aanspreekt.

  3.   
    Object's avatar

    Ben best benieuwd naar Codename: Kingdoms van Crytek.

  4.   
    Yannickbaby's avatar

    Is er nog wat over Mafia 2 verteld?

  5.   
    LittleRemco01's avatar

    is er van codemaster’s F1 2010 Nog wat vertelt waar kon ik ookalweer De persconfretnie’s terugzien?

  6.   
    GENERAL_DS's avatar

    sony, veel exclusief shit, move is cool en LITTLEBIGPLANET 2 😆

    microsoft te veel casual en kinect.

  7.   
    Verluci's avatar

    heb eigenlij kgeen idee, ik vind PS alleen de beste console dus daar heb ik maar op gestemd

  8.   
    Dy-88's avatar

    zoiezo nintendo, (gezegd door een bezitter van een xbox360) nintendo 3ds + harstikke vette titels ook in 3d !!
    dit gaat groot aanslaan op de consumenten, hebbedingetje 🙂

  9.   
    Sarge's avatar

    Ik stem zelf ook niet, want voor mij kwam Lucasarts met de vetste materialen.. (Ben wel een bevooroordeelde star wars fan dus mss niet echt objectief:P)
    Ik ben echt zoooo wild van die The Old Republic: Hope E3 trailer
    8) 8)

  10.   
    gebruiker50081's avatar

    Ik vond dat Nintendo aardig wat games vrijgaf op de beurs zelf, zoals het hoort in mijn opinie. Van Sony en Microsoft heb ik helaas minder voorgeschoteld gekregen dan ik had gehoopt. En op Nintendo terug te komen, ik ben echt laaiend enthousiast over de 3DS dus ik hoop daar spoedig meer van te zien 😉

  11.   
    DGonlag2's avatar

    Nntendo heeft (vind ik) veel mooie nieuwe dingen laten zien, en ik ben erg verrast. Sony en Microsoft vond ik maar slap met die bewegingsdingen.

  12.   
    Hitman047's avatar

    Als ik tussen deze 3 moet kiezen is dat toch zeker Nintendo. De nieuwe 3DS ziet er fantastisch uit, om nog maar te zwijgen over de geweldige line-up aan nieuwe games. 😉

  13.   
    ckerigon's avatar

    Wtf ik vond Nintendo 🙂

  14.   
    MaTriX's avatar

    Ik heb genoten van allemaal maar gezien je er maar op 1 kan voten heb ik microsoft gedaan puur omdat ik Kinect geweldig vind (althans wat ik ervan gezien heb en ik hoop dat ik er met me vrouw en zoon enorm veel plezier mee ga hebben)

  15.   
    GameAC's avatar

    Er stemmen nog mensen op MS ook. 😆 😆 😆

  16.   
    Xtremie's avatar

    Ik vond tot nu toe Argentinië het best spelen…..ooh..wacht eens even…..

  17.   
    FRENZY 14's avatar

    Nintendo voor mij meest verrassend

  18.   
    Mongsje's avatar

    Nintendo steekt er deze keer met kop en schouders boven uit. Enkele grote titels zoals Zelda en Golden Sun warmen je al direct op. Daarnaast nog een nieuwe kirby en epic mickey, waar ik ook zeer benieuwd naar ben.
    Maar waar ik het meest onder de indruk ben is de 3DS. Niet zozeer het toestel, maar wel de release lijst van de games. Kingdom hearts, verschillende super marios, Ocarina of time remake, en nog heel wat andere klassiekers. Doe zo voort Nintendo!

  19.   
    killingdj0's avatar

    waar was die kleine announcement van valve…. alleen de portal ps3…. stupid