Pachter: PlayStation Plus zal aan gaan slaan

Michael Pachter, een bekende analist in de gameindustrie, heeft een voorspelling over het nieuwe PlayStation Plus gedaan. PlayStation Plus werd op de E3 door Sony aangekondigd en is een betaalde variant van het PlatStation Network. Pachter gelooft dat deze nieuwe variant goed aan zal gaan slaan.

    “I think Playstation Plus will work. You’ll get one million subscribers this year, two million next year, three million the next year and it’ll just slowly build.”

Pachter gelooft verder dat de huidige features (zoals multiplayer games) van het PlayStation Network gratis zullen blijven, maar aankomende features voor het netwerk onder PlayStation Plus zullen gaan vallen. Ook zegt hij dat PlayStation Plus de mogelijkheid voor Sony is om, net zoals Xbox LIVE, een jaarlijks bedrag voor het verlenen van services te gaan vragen.

    “I think that every enhancement to Playstation Network going forward is going to be for Playstation Plus so they’re always going to give you basic online gameplay.”

    “I think when they start adding tournaments and new types of achievement systems it’s going to be for Playstation Plus members only and they’ll get a very slow migration over to the $50 a year.”

  1.   
    Daodan's avatar

    Pachter* 😛
    Dit lijkt op één van de weinige ook echt plausibele voorspellingen die ie heeft gedaan..

  2.   
    LittleRemco01's avatar

    Eerst zien dan geloven , Volgens mij gaat dit voor geen Meter werken

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    Zal vast wel aan slaan ofzo, maar daar hebben ze echt geen analist voor ondig
    die mensen moeten gewoon de kogel krijgen

  4.   
    brend5's avatar

    door Playstation Plus kan je PS2 games op je PS3 downloaden dus ik ga het denk ik wel gebruiken, maar ze moeten dan ook gewoon een aparte ruimte maken waar mensen online kunnen spelen, met Playstation Plus zodat we minder lag hebben en minder last van kinderen van 12 die Cod spelen met een Headset.

  5.   
    soldierarjan's avatar

    Kan iemand mij vertellen wat je precies met playstation plus kan want heb niet helemaal gevolgd en lijkt me wel interresant

  6.   
    stuffedgamer's avatar

    moeten ze eerst fatsoenlijke content op PSN zetten (US en EU gelijk trekken?) , dan zien we wel of die ‘extras’ waar je voor betaald nut hebben.

    @soldierarjan, zie http://www.gamersnet.nl/nieuws/201006/playstation_plus_de_betaalde_service_voor_playstation_network_aangekondigd/

  7.   
    NoSkiLL's avatar

    Ik denk dat mensen die playstation hebben meeste ervan wel een playstation plus abbonement zullen nemen.
    Playstation is tot hedendaags een duur console geweest. mensen die het geld ervoor hebben gehad om zoveel geld aan een console te besteden zullen echt niet gierig gaan doen voor een plus abbonement wat vele extra’s zal bieden. Vooral omdat je ps2 games naar ps3 gaan downloade.

    en ps3 zal niet net als microsoft een abbonement instellen dat je verplicht bent te betalen.. de normale PSN blijft bestaan hoe die tot hedendaags is geweest zal die ook altijd zo blijve

  8.   
    Fox's avatar

    plus? komt dat niet van de Ipod?

  9.   
    DaxPg's avatar

    Ik neem het sowieso. Ik vind de prijs echt wel meevallen. Het is 50 euro voor een heel jaar . dat is afgerond 4,15 euro per maand.

  10.   
    R1chardTM's avatar

    DaxPg schreef, "Ik neem het sowieso. Ik vind de prijs echt wel meevallen. Het is 50 euro voor een heel jaar . dat is afgerond 4,15 euro per maand.

    "

    Dan wil ik vanaf nu ook geen gezeur meer over Xbox LIVE horen Dax. Je kunt namelijk op internet voor 40 euries je gold abonnement met 12 maanden verlengen. Dus ook totaal niet duur. 😛

  11.   
    soldierarjan's avatar

    bedankt

    ja prijs is echt niet veel voor een jaar als ze dat niet hoger maken ben ik best bereid om te betalen en voor rest extra

  12.   
    GameAC's avatar

    ”brend5″ schreef, "door Playstation Plus kan je PS2 games op je PS3 downloaden dus ik ga het denk ik wel gebruiken"

    Dit heb je ter plekke verzonnen. 😆 😆

  13.   
    ps3 gek's avatar

    GameAC schreef, "

    ”brend5″ schreef, "door Playstation Plus kan je PS2 games op je PS3 downloaden dus ik ga het denk ik wel gebruiken"

    Dit heb je ter plekke verzonnen. 😆 😆 "

    En dan nog zou ik het niet doen. 😛 En misschien toch wel.. net als de PSone Classics nu ook de ps2 classics. Alleen is het wel zo dat ik alle ps1 spellen heb verkocht en GTA San Andreas bijvoorbeeld nog in kast heb liggen om te kunnen spelen op ps3.. 😉

  14.   
    nanathan's avatar

    dikke afrip

  15.   
    rubenat's avatar

    ”LittleRemco01″ schreef, "Eerst zien dan geloven , Volgens mij gaat dit voor geen Meter werken"

    dat denk ik ook

  16.   
    brend5's avatar

    GameAC schreef, "

    ”brend5″ schreef, "door Playstation Plus kan je PS2 games op je PS3 downloaden dus ik ga het denk ik wel gebruiken"

    Dit heb je ter plekke verzonnen. 😆 😆 "

    Waarom heb ik anders gelezen dat ze ook PS2 games wouden laten downloaden op zo een abbo dus het zal me dus echt helemaal niks verbazen als dat dit is.

  17.   
    Kpyne's avatar

    brend5″]

    ”GameAC schreef, "[quote=”brend5″ schreef, ".."

    Dit heb je ter plekke verzonnen. 😆 😆 "

    Waarom heb ik anders gelezen dat ze ook PS2 games wouden laten downloaden op zo een abbo dus het zal me dus echt helemaal niks verbazen als dat dit is.[/quote]

    Dat is een gerucht dude, + zelfverzinsels 😛

    PSN+ vind ik verschrikkelijk, vooral omdat ze hiermee MS willen nadoen… Ik kan me er echt boos om maken 😡

  18.   
    Ika Q's avatar

    ”LittleRemco01″ schreef, "Eerst zien dan geloven , Volgens mij gaat dit voor geen Meter werken"

    Pachter is gewoon een analist, alles wat hij zegt moet je ook niet geloven. Hij zegt gewoon de dingen die zouden kunnen gebeuren in de toekomst.

  19.   
    thematter's avatar

    heeft sony pachter ervoor betaalt om dit te zeggen? want volgens mij komt dit nogal onverwachts van hem:P