Kinect Joy Ride is een feit

Zoals eerder al duidelijk werd gemaakt, is Joy Ride een van de meest voor de hand liggende racegames voor de launch van Microsoft’s nieuwe Kinect. Microsoft maakte vandaag op de E3 bekend daadwerkelijk een Kinect Joy Ride onder haar hoede te hebben.

De Kinect-vriendelijke Joy Ride wordt bestuurd met twee handen (die een werkelijk of onzichtbaar stuur vasthouden), bevat vijf verschillende modi en er is daarnaast ook nog de mogelijkheid om vrij te stunten in de auto’s. Microsoft zelf is ervan overtuigd dat Joy Ride een twist geeft aan het genre dat zich racegames noemt.

  1.   
    GameAC's avatar

    Mario Kart. Maar dan heel slecht. Geen enkel nieuw idee. Best triest.

  2.   
    MaTriX's avatar

    Zucht @ zielepiet hierboven, kep soms enorm medelijden met je kwa reacties (zei je dat ook over modnation racer??) volgens mij niet maar ja verwacht ook niet anders van je.

    Anyway Joy Ride lijkt me een enorm vermakelijke game maar hoop wel dat tie ook met controller te spelen is, tevens vraag ik me af hoe je gas geeft met Kinect.

  3.   
    GameAC's avatar

    ”matrix50″ schreef, "Zucht @ zielepiet hierboven, kep soms enorm medelijden met je kwa reacties (zei je dat ook over modnation racer??) volgens mij niet maar ja verwacht ook niet anders van je."

    Eigenlijk wel ja. Maar volgens MS zijn de Kinect games innovatief en revolutionair. Nou, een grotere leugen is nooit verteld. 😆

  4.   
    MaTriX's avatar

    De techniek is revolutionair maar das mij mening.

  5.   
    GameAC's avatar

    ”matrix50″ schreef, "De techniek is revolutionair maar das mij mening."

    Ja, maar als je er niks mee doet (en de aangekondigde games doen er wel wat mee, maar slecht) dan heb je er nog niks aan.