Meer games voor Kinect in aantocht

Naast het aangekondigde Star Wars-spel zijn er natuurlijk nog meer games voor Kinect in aantocht. Op de persconferentie van het apparaat heeft Microsoft enkele van deze games laten zien. Zo is er de Wii Sports variant Kinect Sports. Dit verzamelspel zal onder andere de volgende minigames bevatten: boksen, bowlen, voetbal, tafeltennis, strandvolleybal en atletiek.

Ook komt Microsoft met Kinect Adventures , een verzamelgame waar je avonturen mee kunt beleven. Zo zul je bijvoorbeeld een raft op een rivier kunnen besturen of over een stormbaan moeten ploeteren. Kinectimals richt zich juist meer op een aaibaarheidsfactor, want in dit spel zul je met 20 verschillende dieren kunnen spelen.

Verder werd er op de persconferentie een game die in het teken van Yoga en Tai Chi staat gedemonstreerd en kon het publiek een voetbalspel voor Kinect bewonderen. Van beide games zijn nog geen details en naam bekend. MTV Games komt daarnaast nog met een dansgame, genaamd Dance Central, en Microsoft heeft natuurlijk nog Joy Ride achter de hand.

Over echte harcore games is echter nog weinig gezegd. Er komt in ieder geval een Star Wars-game en ook schijnt Kameo op de persconferentie aanwezig te zijn geweest. Op dit moment lijkt het er echter op dat de Kinect een apparaat voor de hele familie moet worden.

  1.   
    klacko's avatar

    klinkt goed als een begin:D

  2.   
    Rise Against's avatar

    Casual games, hier was ik al bang voor ๐Ÿ™ Laten we hopen dat Microsoft nog met een paar hardcore titels komt die gebruik maken van Kinect.

  3.   
    Kilerden's avatar

    Natuurlijk, eerst papa en mama overhalen om z’n ding te kopen. En dan pas zoon lief om hem verslaafd te maken met hardcore games. Zodat ze games blijven kopen. ^^

  4.   
    MaTriX's avatar

    Tja casual games was te verwachten gezien daar het grote publiek zit.

    Ik hou hem zeker in de gaten.

  5.   
    GameAC's avatar

    Kinectimals. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

    Dat is de domste naam ooit voor een game. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  6.   
    killingdj0's avatar

    The Microsoft Press Conference starts in: