Geen aankondiging van Respawn tijdens de E3

Het leek eigenlijk al te mooi om waar te zijn toen eerder deze week het bericht opdook dat Respawn Entertainment op de E3 al wat zou laten zien van haar eerste project. Volgens uitgeefpartner Electronic Arts is Respawn echter niet van plan om iets aan te kondigen in Los Angeles.

De eerder verschenen Facebook-post bleek niet geheel verrassend nep te zijn. Directeuren West en Zampella lieten enige tijd geleden weten aan de slag te gaan met een “big summer blockbuster” en medio april waren ze nog druk bezig met het vormen van een team. Het is dus niet zo gek dat de prille ontwikkelstudio nog niets klaar heeft voor de E3.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Hmhm dat zeggen ze misschien, maar vaak is het zo dat ze uit het niets toch iets vets gaan aankondigen.

  2.   
    soulzx3's avatar

    inderdaad, misschien willen ze ons verassen, maar als dit klopt : Jammer, had er op uit gekeken

  3.   
    HeroWulf's avatar

    jammer had wel willen weten waar ze aan gaan werken.

  4.   
    Phil's avatar

    Jammer, ik verwacht veel van Respawn!

  5.   
    AtRewrite's avatar

    Als ze op de E3 iets aankondigen, dan is dat echt super want ze hebben niet erg veel tijd gekregen om iets in ontwikkeld te brengen. Dus ik ben benieuwd.

  6.   
    MaTriX's avatar

    Enige aankondiging die leuk zou zijn is als ze op de E3 bekend zouden maken dat ze de recht zaak gewonnen hebben en Modern Warfare 3 aan maken zijn lol dat zou pas een leuke aankondiging zijn zeker als Activision Blizzard in publiek zit 8)

  7.   
    dreo[s]'s avatar

    ”matrix50″ schreef, "Enige aankondiging die leuk zou zijn is als ze op de E3 bekend zouden maken dat ze de recht zaak gewonnen hebben en Modern Warfare 3 aan maken zijn lol dat zou pas een leuke aankondiging zijn zeker als Activision Blizzard in publiek zit 8) "

    waarom Blizzard