Itagaki onthult nieuwe game op E3

Tomonobu Itagaki heeft verteld dat hij komende E3 een nieuwe game zal onthullen. De laatste game van Itagaki was Ninja Gaiden II en dat was toen hij nog bij Tecmo werkte. Toen hij vertrok stichtte hij een eigen bedrijf op, Valhalla Game Studios, waar we sindsdien nauwelijks meer iets van hebben gehoord.


Itagaki begon een paar maanden terug echter over Valhalla Game Studios te praten en toen diens site werd geopend stond daar dat ze bezig waren met een “dreadnought class project” voor de HD-consoles. De game, die dus op de PlayStation 3 en de Xbox 360 zal verschijnen, wordt gedurende de E3-show onthuld. Itagaki zei het volgende over het aankondigen van zijn vijfde project:

    “My heart pounds with anticipation every time I make these announcements. It’s not something one can get used to – complacency is never an option for me. I am so eager to hear your reactions to what I have to show you.”

Tomonobu Itagaki is bekend geworden door de Dead or Alive- en Ninja Gaiden-franchises en volgende week krijgen we te horen wat voor nieuwe dingen hij voor ons in petto heeft.

  1.   
    Tadao's avatar

    hij doet me denken aan een japanse versie van paul van loon o.o altijd zonnebril, zo’n jas, in plaats van boeken games xD

  2.   
    ckerigon's avatar

    Ik ben benieuwd met wat die gaat komen 🙂

  3.   
    limsma's avatar

    ninja gaiden was vet
    hopelijk heeft hij nu weer iets cools

  4.   
    MaTriX's avatar

    Jep ik ben zeker benieuwd waar hij mee gaat komen.

  5.   
    chefnl's avatar

    woohooo !