Muziek en kort filmpje op Japanse Metroid: Other M site

Metroid-fans, die zich helemaal verheugen op Metroid: Other M, kunnen weer even verder leven. De Japanse Metroid website is namelijk geüpdatet en er zijn enkele kleine nieuwe dingen die de moeite waard zijn.

Het eerste dat opvalt bij het bezoek aan de website zijn de kleine stukjes van de themes van Metroid en Super Metroid gemaakt door Kuniaki Haishima. Deze opnieuw georkestreerde nummers laten de nostalgische gevoelens voor de serie weer even naar boven komen. Hiernaast is in het “Stage”-gedeelte (druk daarvoor eerst op “About The Game”) een klein filmpje te zien waarin Samus’ schip door een ruimtestation vliegt. Het ziet er wederom adembenemend mooi uit en met name het feit dat het eerdergenoemde Super Metroid theme op de achtergrond wordt afgespeeld doet denken aan het begin van Metroid Prime.


Metroid: Other M zal op de Wii worden uitgebracht en zal op 31 augustus moeten uitkomen. Waarschijnlijk horen en zien we meer van dit epische science-fiction avontuur op de komende E3, die over een week in al zijn hevigheid losbarst.

 1.   
  Magana's avatar

  Gare Japanners! Nee hoor, alleen kun je aan ’t filmpje niks zien…

 2.   
  iveL's avatar

  Ik heb mn wii net verkocht 😛

 3.   
  WesterW's avatar

  Magana schreef, "Gare Japanners! Nee hoor, alleen kun je aan ’t filmpje niks zien…"

  Behalve dat het er tof uit ziet 😉