Gamersnet.nl

GamersNET Poll: Op de E3 zie ik het liefst…

De poll, met de vraag of jouw voorkeur naar games met een open wereld of lineair verhaal uit gaat, is inmiddels gesloten. De grote winnaar zijn de games met een open wereld, want maar liefst 55% van de stemmers gaf aan dat hun voorkeur daar lag. Een magere 20% van de stemmers houdt juist van games met een lineair verhaal en de overige 25% van de stemmen ging naar het antwoord ‘ik heb geen voorkeur’.

Dit bevestigt dus maar weer dat er veel gamers zijn die van een open wereld houden en het is dan ook niet gek dat steeds meer games zo’n wereld hebben. Wat wel opviel is dat er veel gebruikers waren die eigenlijk geen voorkeur hadden. Dit kwam door het feit dat ze ofwel beide soorten games leuk vinden of juist graag een mix van beide soorten spelen. Hieronder is de uitslag nog eens visueel te zien en zijn drie interessante reacties van de gebruikers die gestemd hebben te vinden.

We hebben natuurlijk al weer een nieuwe poll voor jullie klaar staan. Deze keer staat de poll in het teken van de E3, want dit is een groots evenement waar we jullie mening graag over willen weten. We vragen ons af wat jullie het liefst op de E3 zien gebeuren. Zie je het liefst aankondigingen van nieuwe games of wil je graag veel nieuw beeldmateriaal van games die je van plan bent te kopen. Ook kan het zijn dat je staat te trappelen om nieuwe informatie over Project Natal of PlayStation Move. Natuurlijk kan het hart van een gamer ook kloppen om informatie over nieuwe hardware zoals een handheld, grafische kaarten of misschien zelfs een nieuwe design voor een console. Ten slotte zullen er ook wel mannen zijn die stiekem veel meer van de boothbabes houden.

Onder dit bericht kan iedereen zijn voorkeur achterlaten en schroom niet om deze stevig te onderbouwen. Na een week discussiëren over dit onderwerp zullen we de uitslag gaan bekijken, maar vergeet ondertussen niet om ook echt even op de poll te stemmen.