Oude bekenden op nieuwe Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 scans

Het Japanse blad Weekly Shōnen Jump heeft een aantal mooie plaatjes van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 in hun blad staan. De scans verraden onder andere dat dit vervolg qua gameplay erg op zijn voorloper, Naruto: Ultimate Ninja Storm, gaat lijken. Zo is te zien dat er wederom hulp van andere figuren is te krijgen tijdens de gevechten en kun je zien dat er aan het item menu linksonder niet is getoornd. Hier, hier en hier kun je de scans in een nog gedetailleerdere vorm bestuderen.

De game zal het tweede deel van de langlopende Naruto-serie voor een groot deel behandelen en laat de gamer met bekende personages uit de serie tegen elkaar knokken. Nieuw is de mogelijkheid om online gevechten te kunnen spelen.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 zal, in tegenstelling tot het vorige deel, naast de PlayStation 3 ook de Xbox 360 aandoen en zal eind dit jaar uitkomen.



  1.   
    WoKingNL's avatar

    Lol @ screen onderaan, zou fijn zijn als kakashi eens een keer sakura afmaakt dat zijn de naruto fans van haar gezeik af. ๐Ÿ˜›

  2.   
    Mitchelo3's avatar

    WoKingNL schreef, "Lol @ screen onderaan, zou fijn zijn als kakashi eens een keer sakura afmaakt dat zijn de naruto fans van haar gezeik af. ๐Ÿ˜› "

    Agree ๐Ÿ˜†

  3.   
    railgun's avatar

    yeah ik wil dit spel hebben! ๐Ÿ˜€