Gamersnet.nl

LittleBigPlanet 2 FAQ uitgebracht

Sony Computer Entertainment, oftewel SCE, heeft een korte FAQ (Frequently Asked Questions) uitgebracht, om de consumenten wat beter te informeren over LittleBigPlanet 2. In de FAQ wordt onder meer de backwards compability, DLC en nog veel meer besproken.

Een paar belangrijke punten uit de FAQ. Tijdens de E3 zal er bekend worden gemaakt of de game in 720p of 1080p te spelen zal zijn. Alle DLC die je tijdens LittleBigPlanet 1 gekocht hebt, zal overgezet worden naar deeltje twee. Er zullen ook speciale goodies te wachten staan voor degenen die de game pre-orderen.

Net zoals in LittleBigPlanet 1 zal je in LittleBigPlanet 2 een volledige verhaallijn aangeboden krijgen. Daarnaast zullen de ‘creative’-modus en ‘share’-modus flink uitgebreid gaan worden, maar meer details zullen allemaal waarschijnlijk op de E3 getoond worden. Belangrijk is in ieder geval dat Sony duidelijk wil maken dat LittleBigPlanet 2 een echte volwaardige nieuwe game gaat worden, die de lat nog hoger zal leggen dan het eerste deel.