Natal mogelijk speelbaar op de Tokyo Game Show 2010

Wil je sinds de E3 vorig jaar al met Natal voor de Xbox 360 spelen? Dat kan nu waarschijnlijk, want Microsoft zegt dat er een kans is dat je op de aankomende Tokyo Game Show met Natal aan de slag kunt. Xbox Japan-baas Takashi Sensui zei in een interview met Nikkei het volgende:

    “It was in limited form [at last year’s TGS]. This year, we’d like to ready a space for a wide audience to experience it.”

Vorig jaar heeft Microsoft een lijst met partners voor Natal bekendgemaakt met namen als Hideo Kojima en Keiji Inafune van Konami en Capcom. Ook heeft Sensui het over de ruimte die nodig is om met Natal te kunnen spelen:

    “There’s need for a certain amount of space, but we believe the general home will be able to enjoy it – and that includes Japanese living environments.”

Aangezien Japanners vaak in kleine appartementen wonen betekent dit dat je waarschijnlijk ook gewoon in je slaapkamer vlekkeloos met Natal kunt zwaaien.

De Tokyo Game Show is dit jaar van 16 tot en met 19 september, waarvan de eerste twee dagen alleen voor de pers zijn en de andere twee ook voor het grote publiek. Natal verschijnt mogelijk oktober dit jaar.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Ben benieuwd wat we tezien krijgen van natal.. 🙂

  2.   
    GameAC's avatar

    Honderden mensen op rij, die allemaal als een idioot staan te springen. Ik zie het nu al voor me. 😆

  3.   
    .Stan's avatar

    Ik heb zelf meer vertrouwen in de PlayStation Move aangezien ik toch liever iéts in mijn handen heb. (Niet als fanboy-opmerking bedoelt, gewoon mijn persoonlijke mening) Verder speel ik nog het allerliefst met een gewone controller 8)

  4.   
    Ken2BE's avatar

    .Stan schreef, "Ik heb zelf meer vertrouwen in de PlayStation Move aangezien ik toch liever iéts in mijn handen heb. (Niet als fanboy-opmerking bedoelt, gewoon mijn persoonlijke mening) Verder speel ik nog het allerliefst met een gewone controller 8) "

    Hangt er vooral vanaf hoe goed het gaat werken.Als het goed gaat werken denk ik dat microsoft echt wel gaat scoren.

  5.   
    WesterW's avatar

    We zullen zien… Tokyo Game Show is na de E3. Dan is de kans dat we een speelbare Natal op de E3 te zien krijgen nu kleiner geworden.