Gamersnet.nl

Tweede DLC van Modern Warfare 2 heet Resurgence Pack

Op 30 mei jongstleden verscheen de eerste DLC voor Modern Warfare 2 op de Xbox 360. Nog niet zo lang geleden kwam die na een korte exclusiviteit van Microsoft, ook naar de Playstation 3 en de PC versie. Desalniettemin zal de volgende downloadbare content niet lang meer op zich laten wachten.

Activision heeft namelijk bericht dat het tweede pakketje multiplayermappen, genaamd Resurgence Pack, op 3 juni Xbox Live aan zal gaan doen. Als het net zo gaat verlopen als bij het Stimulus Pack, zullen de Playstation 3 en PC-bezitters ongeveer een maand later aan de slag kunnen met de uitbreiding.

Het Resurgence map pack bevat 5 mappen, die net zoals het Stimulus Package zijn verdeeld over 3 nieuwe mappen en 2 klassiekers uit Call of Duty 4. De klassiekers zijn Vacant en Strike, terwijl de nieuwe mappen door het leven gaan als Trailer Park, Carnival en Fuel. Trailer Park is een waar doolhof met oude caravans en is een dichte, compacte map. Carnival is een map bij daglicht en bestaat uit een pretpark, inclusief achtbanen. Fuel moet echt hemels worden voor snipers, met veel open gebieden in een olieraffinaderij.

Om dit te vieren, zullen er vanaf vrijdag 28 mei en vrijdag 4 juni twee Double XP Weekends zijn. Ook naar een prijs zullen we nog moeten raden, alhoewel verwacht wordt dat deze ook 1200 MS punten gaat kosten, oftewel vijftien euro.