Alan Wake ‘add-on’ DLC in juli

Alan Wake is vanaf vandaag te verkrijgen en er is onlangs al aangekondigd dat men bij Remedy al bezig is met de eerste DLC voor de game. Deze uitbreiding zal er onder andere voor moeten zorgen dat de gezichtsuitdrukkingen van Alan mooier worden. Vandaag heeft Dan Maher, een verantwoordelijke bij Xbox LIVE, bekendgemaakt dat deze DLC op 28 juni zal verschijnen:

  “The Alan Wake Add-on content will be available July 28, 2010. Please hold on to your token card to redeem the content at that time.”
 1.   
  Defensie's avatar

  lijkt me een vette game

 2.   
  tebannet's avatar

  Uncharted lijkt me beter.
  Denk ik.Ik heb deze niet gespeeld.Alleen Uncharted 2. ๐Ÿ˜†

 3.   
  /DareDevil's avatar

  tebannet schreef, "Uncharted lijkt me beter.
  Denk ik.Ik heb deze niet gespeeld.Alleen Uncharted 2. ๐Ÿ˜† "

  Hoe kun je deze game nu vergelijken met Uncharted :S

  Alan Wake is een soort van Horror/Survival en Uncharted is een third person shooter. Uncharted 2 is ook goed maar kun je totaal niet vergelijken met Alan Wake. Ik ga vandaag de Limited Edition halen van Alan Wake.

 4.   
  MaTriX's avatar

  tebannet schreef, "Uncharted lijkt me beter.
  Denk ik.Ik heb deze niet gespeeld.Alleen Uncharted 2. ๐Ÿ˜† "

  Knappe redenering je hebt alleen UC2 gespeeld en vergelijkt hem nu al met Alan Wake, zelf denk ik dat je niet eens een X360 hebt en dat je een fanboy opmerking maakte.

  UC2 is enorm goed en was hem deze week voor de 2e keer aan het spelen tot Alan Wake uitkwam, dalijk gelijk maar ff me Special Edition ophalen.

 5.   
  WesterW's avatar

  Beter dat het niet zoยดn DLC is die al op het schijfje staat…

 6.   
  Fox's avatar

  tebannet schreef, "Uncharted lijkt me beter.
  Denk ik.Ik heb deze niet gespeeld.Alleen Uncharted 2. ๐Ÿ˜† "

  fail… krijgen we die opmerkingen weer..

 7.   
  Ken2BE's avatar

  lijkt me een heel vette game alleen een beetje creepy.heb alleen nog een vraagske.mijn neefke heeft een ps3 maar ik had er nog nooit op gespeelt,nu had hij dan uncharted en dan dacht ik dat ik maar eens ging spelen.Alleen die graphics van dat spel ๐Ÿ˜• Trok op niks,nochtans heeft hij een full HD tv.Nu is mijn vraag,krijgt ge u beeld beter of moet je dan echt dat hdmi kabeltje kopen?(alle games op zijn PS3 zien er niet echt uit)

 8.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Ken2BE schreef, "lijkt me een heel vette game alleen een beetje creepy.heb alleen nog een vraagske.mijn neefke heeft een ps3 maar ik had er nog nooit op gespeelt,nu had hij dan uncharted en dan dacht ik dat ik maar eens ging spelen.Alleen die graphics van dat spel ๐Ÿ˜• Trok op niks,nochtans heeft hij een full HD tv.Nu is mijn vraag,krijgt ge u beeld beter of moet je dan echt dat hdmi kabeltje kopen?(alle games op zijn PS3 zien er niet echt uit)"

  ja dan heb je echt hdmi kabel nodig dan snap je pas waarom men zegt dat ps3 mooi beeld heeft. zonder hdmi is t niet echt geweldig nee. dus echt halen dat ding en watch the difference ๐Ÿ˜†

 9.   
  FRENZY 14's avatar

  8) 8) ….yep lijkt me ook ’n vette game….jammer genoeg niet voor ps3….. ๐Ÿ™ ๐Ÿ™

 10.   
  colossus nl's avatar

  Vreemd in de tekst staat 28 juni en in de quote staat 28 juli, wat word het? ๐Ÿ™