Gamersnet.nl

LittleBigPlanet 2 nu wel zeker; enorm veel details bekend

Het ziet er naar uit dat LittleBigPlanet 2 echt gaat komen. Het magazine Game Informer zal namelijk in de juni uitgave uitgebreid aandacht besteden aan de game en daarmee verscheidene details onthullen. Dit is echter nog niet geheel bevestigd door Media Molecule zelf, maar het bericht van Game Informer spreekt wel voor zich:

Enkele uren na deze aankondiging zijn de eerste details al uitgelekt. Revolutionaire details kun je wel noemen.

Eén van de belangrijkste dingen is waarschijnlijk wel het feit dat LittleBigPlanet van een platform game in een alles omvattende game is veranderd. Werkelijk elk gamegenre kan nu tot leven worden gewekt, van shooters tot racers tot RPG’s.

Daarnaast worden de mogelijkheden voor het creëren van een level ongelooflijk veel groter. Het is nu mogelijk om een gehele game in elkaar te draaien in plaats van een simpel level. Er zal een veel groter verhaal zijn, wat zich zal afspelen in verschillende tijdsperiodes. En ook heel belangrijk, alle DLC die je gedownload hebt van LBP1, wordt automatisch overgezet naar LBP2. Waarschijnlijk gaan we de allereerste beelden zien op de E3.

O, zijn we nog wat belangrijks vergeten: er zijn ook al enkele levels bekend die in de game zullen zijn.

Let op! Spoilergevaar!