Mario en Luigi zijn terug op screenshots Super Mario Galaxy 2

Zo te zien is het niet alleen Mario waarmee je door het heelal reist in Super Mario Galaxy 2, zijn altijd betrouwbare broer Luigi is ook van de partij. Deze vier nieuwe screenshots staan in het thema van Luigi, dus check ze even hieronder:

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Mongsje's avatar

  deze wordt nog beter dan de eerste, en de eerste was al zo goed ^^

  mario en zijn nintendo buddies zijn echt de enige reden om een wii te hebben, ze blijven met toppers komen (galaxy, new smb, super smash bros, warioware (is multiplayer topper: 12 spelers, 1 wiimote, infinite fun), …)

 2.   
  Tadao's avatar

  Ah,ik heb toch nog liever gewoon super mario 64

 3.   
  iveL's avatar

  Ik heb mijn WII verkocht en ik heb er geen spijt van ๐Ÿ˜›

 4.   
  Mongsje's avatar

  iveL schreef, "Ik heb mijn WII verkocht en ik heb er geen spijt van :P"

  is natuurlijk persoonlijke smaak. hardcore gamer vs casual gamer. persoonlijk kan ik me beter amuseren met een simpele mario-game dan met al die nieuwe shooters.

 5.   
  Defensie's avatar

  ik geniet van alebij:p

 6.   
  7lotus94's avatar

  Ziet er ook wel geinig uit! ๐Ÿ™„

 7.   
  Magana's avatar

  In de vorige artikels over SMG2 heb ik alles al gezegd wat ik wil zeggen? wat moet ik nog meer zeggen? nou dan gewoon dit: “IK WUL HEM ZOOO GRAAG” ๐Ÿ˜†

 8.   
  i_yell0wi7's avatar

  Ben benieuwd heb deel 1 al 3 keer uitgespeeld hoop dat deze nog beter is!

 9.   
  Dotz's avatar

  Mongsje schreef, "

  ”iveL” schreef, "Ik heb mijn WII verkocht en ik heb er geen spijt van :P"

  is natuurlijk persoonlijke smaak. hardcore gamer vs casual gamer. persoonlijk kan ik me beter amuseren met een simpele mario-game dan met al die nieuwe shooters. "

  Ik vind ’t allemaal leuk! Maar die ”simpele” mariogames van vroeger herken ik niet terug in de nieuwe generatie.. Ik heb overwogen een Wii te kopen, maar nadat ik Super Mario Galaxy had gezien bij een vriend was ik er meteen uit: ik koop geen Wii! Waar zijn Super Mario Bros 1, 3, The Lost Levels!? En Super Mario World & Super Mario World 2: Yoshi’s Island! Dat waren nog eens games! Ik speel ze allemaal nog wekelijks op mijn (S)NES! Dat waren nog eens games, laat Nintendo eens naar die games kijken! ๐Ÿ˜•

 10.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Dotz schreef, "

  ”Mongsje” schreef, "[quote=”iveL”].."

  is natuurlijk persoonlijke smaak. hardcore gamer vs casual gamer. persoonlijk kan ik me beter amuseren met een simpele mario-game dan met al die nieuwe shooters. "

  Ik vind ’t allemaal leuk! Maar die ”simpele” mariogames van vroeger herken ik niet terug in de nieuwe generatie.. Ik heb overwogen een Wii te kopen, maar nadat ik Super Mario Galaxy had gezien bij een vriend was ik er meteen uit: ik koop geen Wii! Waar zijn Super Mario Bros 1, 3, The Lost Levels!? En Super Mario World & Super Mario World 2: Yoshi’s Island! Dat waren nog eens games! Ik speel ze allemaal nog wekelijks op mijn (S)NES! Dat waren nog eens games, laat Nintendo eens naar die games kijken! ๐Ÿ˜• [/quote]

  hardcore gaming is veel leuker. zelfs ratchet and clank is hardcore geworden, het is te gek. die nieuwe shooters zijn mooi (WMDOC uitgezonderd, dat was gewoon heel veel reclame voor een halve game). Wat ik echt leuk vond was donkey kong en didi kong, maar ja dat is nou ook verandert. is gewoon wii sports tennis met ipv de mii’s de donkey kong characters. echt jammer.