Dead to Rights: Retribution krijgt DLC in juni

De actievolle shooter Dead to Rights: Retribution is nog maar net uit, maar toch is er nu al bekend gemaakt dat men zich kan klaarmaken voor aankomende DLC, die op 1 juni zou moeten verschijnen.

Deze DLC zal onder meer twee nieuwe gameplay modi bevatten. De ene, genaamd Assault on the 87th Precinct, zal de speler in staat stellen om in de huid van de vijand te kruipen en zo tegen Jack of Shadow te vechten. In de tweede modus, Riot Control Mode genaamd, zal je jezelf met Jack en Shadow tegen golven vijanden moeten verweren.

Naast deze twee geheel nieuwe modi zullen de pre-order exclusieve DLC “Jack Pack” en de “Shadow Pack” beschikbaar worden. De DLC zal 400 Microsoft Points kosten op de Xbox Live Marketplace, maar de prijs van de PlayStation 3-variant is nog niet zeker. Op het Amerikaanse PlayStation Network kost deze vijf dollar, dus de prijs hier in Europa zal hier waarschijnlijk niet erg van afwijken.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Kep het spel getest en was nou niet echt bepaald mijn smaak.

  2.   
    -050- Critical's avatar

    wat ik van de review van de pu heb gezien stemde me positief, alleen ik weet niet of het die 60 euj wel waard is, even wachten op pricedrop 😉

  3.   
    MaTriX's avatar

    35 euro bij mediaoffer als je addiscount uitvoert.

    http://www.mediaoffer.nl/xbox_360/480