Batman: Arkham Asylum 2 wellicht uitgesteld tot 2011

Een belangrijke Engelse retail, die anoniem wilde blijven, heeft gelekt dat Warner Batman: Arkham Asylum 2 achter wil houden tot 2011. De reden hiervoor was volgens deze retail het volgende:

  “We’ve been told that Warner has acted early to avoid releasing the game into a heavily congested pre-Christmas market” [..] “It wants to dominate the first quarter of 2011 instead, when it can get maximum retail space and mindshare amongst gamers.”

De reden is dus dat Warner liever niet in strijd wil gaan met de concurrentie in de drukke Kersttijd en door de game uit te stellen naar het eerste kwartaal van 2011 op die manier meteen een flinke stempel zetten op dat kwartaal.

 1.   
  MaTriX's avatar

  Klinkt logisch.

 2.   
  ckerigon's avatar

  Klinkt logisch ja, maar het is dan net alsof ze niet echt vertrouwen in de kwaliteit van hun eigen game hebben ๐Ÿ˜›

 3.   
  Defensie's avatar

  ok als de game maar wel beter word :P:wink:

 4.   
  M@tthijs's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "Klinkt logisch ja, maar het is dan net alsof ze niet echt vertrouwen in de kwaliteit van hun eigen game hebben :P"

  Dan heb je het verkeerd begrepen. Zelfs als je de beste game hebt tijdens kerstmis, zal je toch nog meer te verduren krijgen van concurrentie dan in bijvoorbeeld de lente. ๐Ÿ˜‰

  En om die reden wil Warner eigenlijk dus alles er uit halen wat er in zit, een verstandige keuze. Voor de fans jammer, maar de game zal er ook beter door worden, dus zij kunnen dan ook weer blij zijn. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Houserz's avatar

  Als de game echt god is kopen de liefhebbers hem toch wel, begrijp dat ze er rekening mee houden maar dit is geen reden om hem uit te stellen.

  Terry Tergend

 6.   
  Ken2BE's avatar

  Maakt mij niet uit wanneer hij komt,als ie maar komt.Zeker als hij zo fantantisch is als de eerste.

 7.   
  delta62's avatar

  Hopelijk wordt hij net zo goed als deel 1 ๐Ÿ™‚

 8.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik vind het eigenlijk wel een goede zet. Naast de winst die ze maken kunnen ze die tijd (ongeveer van sinterklaas tot het 1e kwartaal) gebruiken om de game beter af te werken.