Gamersnet.nl

Nieuwe screenshots en ruimtelijke details omtrent Super Mario Galaxy 2

De laatste tijd mogen we flink verwend worden met nieuwe beelden en details van Super Mario Galaxy 2, waarbij ook vandaag weer. Ditmaal betreft het een tiental screenshots en nieuwe details omtrent onder andere het eerder berichte Cloud-pakje van Mario.

Zo brengt deze power-up drie wolkjes met zich mee, die te gebruiken zijn door met Mario een draaisprong te maken. Na een paar seconden verdwijnen de wolkjes weer, al kun je met een zogeheten ‘grondstomp’ door de wolkjes vallen. Deze power-up zal te vinden zijn in de Fluffy Bluff en Cloudy Court-galaxies, waarbij wind een grote rol speelt in het manipuleren van de wolkjes.

Daarnaast wist Nintendo nog te bevestigen dat de ijsbloem niet terug zal keren en is de coöperatieve modus in Super Mario Galaxy 2 nader uitgelegd. Als tweede speler neem je namelijk de rol aan van een Luma, die Mario kan assisteren door vijanden tegen te houden, Mario hoger te laten springen en voorwerpen op te pakken. Ook zijn onderaan dit bericht de eerste van Cosmic Guide te zien, vergelijkbaar met Super Guide uit New Super Mario Bros. Wii.

[SCREENSHOTS]