Volgende week nieuwe DLC voor Just Cause 2 en Bioshock 2

Larry “Major Nelson” Hryb heeft bekendgemaakt dat er nieuwe downloadable content (DLC) in aantocht is voor Just Cause 2 en Bioshock 2. Beide games worden volgende week donderdag, 29 april, voorzien van DLC, terwijl een dag eerder al wat extra content verschijnt voor Mega Man 10.

Mega Man 10 wordt voorzien van de Endless Attack modus en Special Stages 2 en 3 voor een bedrag van 80 Microsoft Points. De DLC van Just Cause 2 is het Black Market Aerial Pack, dat al beschikbaar was voor mensen die de Limited Edition van de game hebben gekocht. In het Black Market Aerial Pack zitten vijf nieuwe wapens en gadgets, die allemaal “experimental” en “heavily upgraded” items zijn van de onderzoeksafdeling van de Agency. Dit Pack kost 160 Microsoft Points.

De DLC voor Bioshock 2 komt enigszins als een verrassing, aangezien 2K Games nog niets formeel bekend heeft gemaakt omtrent aankomende DLC. Het gaat in dit geval om een pakket dat door het leven gaat als Rapture Metro en te downloaden zal zijn voor 800 Microsoft Points. Voor dit bedrag krijg je zes nieuwe multiplayer mappen, een nieuwe “Rebirth” feature, twee nieuwe maskers voor de multiplayer, een “Kill ‘Em Kindly melee mode” en drie nieuwe Achievements.

De laatste DLC voor Bioshock 2 verscheen begin maart in de vorm van het Sinclair Solutions Tester Pack. Het wachten blijft op meer informatie van 2K Games, maar het ziet er dus naar uit dat we volgende week weer een goede reden hebben om naar Rapture en Panau af te reizen.

  1.   
    Defensie's avatar

    ik ben benieuwd naar de bioshock DLC

  2.   
    Dare Devil's avatar

    Vet! Wel een beetje onverwacht.. En jammer voor die gene die just cause de speciaale versie hebben..

  3.   
    killerNL's avatar

    kijk er naar uit maar wat komt er voor just cause 2 ongeveer uit? dat zie ik er namelijk niet tussen staan, alleen over bioshock.

  4.   
    MaTriX's avatar

    Niet echt een leuke toevoeging vind ik voor Just Cause 2 die DLC.