Gerucht: Nintendo 3DS al in oktober op de markt

Volgens Britse bronnen zou de Nintendo 3DS al in oktober wereldwijd in de schappen liggen. Het blijft een gerucht, maar volgens CVG zouden we het volgende statement van de anonieme bron moeten geloven:

    “It’s a surprise – we were expecting it much closer to Christmas. But I suppose it gives Nintendo the opportunity to get it front and centre in people’s minds nice and early.

    In my experience, you don’t launch a product that early to Christmas unless you’re confident in it – and going to spend a lot of money on it. We’re reassured that Nintendo is going to give it some decent backing in Q4.”

Het onthullen van de releasedatum stond gepland voor de E3 in Los Angeles in juni. Tegen de tijd dat de E3 alweer voor de deur staat kunnen we dus bevestigen of dit gerucht ook daadwerkelijk waar is.

  1.   
    DGonlag2's avatar

    Lijkt me wel leuk als die al zo snel te koop is, alleen maar hopen dat er tegen die tijd dan ook leuke spellen te koop zijn voor dat apparaat. Wel slim om iets voor kerstmis uit te brengen. 😉

  2.   
    Chikin's avatar

    Dat is inderdaad best wel snel, maarja het blijft een gerucht.

  3.   
    Defensie's avatar

    ik geloof niet dat het zo snel al is ik denk zomer 2011

  4.   
    Darkknight's avatar

    nou van mij hoeft die niet te kome ik heb liever dat ze een keer met iets moois komen dat je een keer kan zeggen van; kijk eens wat ik heb en dat de rest zegt wooow dat wil ik ook. Als ik met een ds bij me maten aan kom zetten dan lachen me me half uit. Nee.. het word een keer tijd voor echt wat nieuws want grafisch verwacht ik hier ook bar weinig van maar pac man is wel leuk XD (heeft niks met de ds temaken mr goed)

  5.   
    ckerigon's avatar

    Hmmm lijkt me niet gek.
    Bij de andere nieuwsbericht staat dat Nintendo piraterij spuugzat is, dus het zou best kunnen dat ze zo snel mogelijk de 3DS in de winkel willen hebben omdat die misschien betere security heeft en er nog geen R4 kaart ervoor bestaat.

    Lijkt me echt vet had vandaag nog met paar vrienden erover hoe mooi en vet de 3DS eigelijk wel niet is.

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ja doen ze altijd zo snel, ik weet zeker dat ze nu al bezig zijn met een 3ds lite/I/Large.

  7.   
    Defensie's avatar

    gameshark schreef, "ja doen ze altijd zo snel, ik weet zeker dat ze nu al bezig zijn met een 3ds lite/I/Large."

    jha dat zou echt wat voor nintendo zijn om al zo snel te doen wil je de dsi xl gaan kopen lees je 2 min later dat er in oktober al waarschijnlijk en nintendo 3ds uitkomt 😡