John Malkovich vertelt meer over missen van rol in Spider-Man

Lange tijd zag het er naar uit dat John Malkovich de rol van Vulture zou spelen in Sam Raimi’s vierde Spider-Man film. Begin dit jaar dook echter het nieuws op dat Raimi zich had teruggetrokken van het project. Sony Pictures zou de vierde film al volgend jaar zomer in de bioscopen willen zien en volgens Raimi was het dan onmogelijk om er nog een kwalitatieve en creatieve film van te maken.

Vervolgens besloot Sony om de films omtrent Spider-Man een echte ‘reboot’ te geven, met een nieuwe regisseur en een volledig nieuwe cast. Dit was al de tweede tegenvaller voor Malkovich, die eerder al in de race was om in de eerste film Green Goblin te spelen. Deze rol ging echter naar Willem Dafoe. Malkovich vertelde het volgende over het mislukken van de vierde film met Sam Raimi:

    “Well, I think a lot of the people who sort of follow that genre… I’m not sure, I never really spoke with Sam about this, but I’m not sure they — maybe the kind of fanbase, the fanboys — either didn’t approve of that character as an adversary for him to some extent. Or maybe the studio. Or maybe that was totally unrelated to why it fell apart.”

Regisseur Marc Webb is momenteel druk bezig met het opzetten van een nog naamloze Spider-Man ‘reboot’ voor Sony. Deze film moet medio juli 2012 in de bioscopen verschijnen met een 2D en 3D release.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren