Filmmaker onthult mogelijk enkele Natal-games

Filmmaker James Gunn heeft op zijn blog onthuld dat hij een speelsessie met Natal heeft mogen beleven. Tijdens deze speelsessie heeft hij onder meer de game River Rush gespeeld, een co-op game waarbij je samen met je partner op een vlot staat. Dit vlot moet je in evenwicht zien te houden, zodat het niet om kan slaan. Dit doe je door het ontwijken van objecten door onder meer te springen.

Natal leek veelbelovend, maar het ziet er naar uit dat de kritiek van veel mensen op Natal gerechtvaardigd gaat worden. De richting van Natal naar slappe casualgames lijkt zeer aannemelijk. Fitness-games kunnen namelijk een reële toekomst worden, als we tenminste Gunn’s woorden voor waar aan kunnen nemen:

    “In fact, I’d say the ONLY drawback to the Natal some people may have is that you have to get up off your ass to play it. But, for me, a person who likes exercise and gaming, it’s sort of a dream come true.” […] “An hour of playing Natal every night will definitely burn calories”.

Gunn heeft ook onthuld dat er in ieder geval een football- en een boksgame aan zullen komen voor Natal en dat Microsoft het apparaatje in de zomervakantie hoopt uit te brengen. Dit laatste is enigszins tegenstrijdig met eerdere berichten, waaruit bleek dat Natal wat later in de tweede helft van dit jaar zal verschijnen.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Je kunt me eigenlijk wel een xbox fan boy noemen maar na het zien van de playstation move denk ik dat dit toch minder wordt.

  2.   
    Darkknight's avatar

    ik koop toch geen natal om aan me calorien te werken wat een onzin zeg.. koop dan een wii. De xbox is toch geen familie console waar ik met me maat vrolijk mee op ga fitnissen dan koop ik wel een paar gewichten of gaan we opeens deze richting uit o.0? Mocht dat gebeuren dat ben ik zwaar teleurgesteld aangezien ik kwijlend op de natal wacht. please gimme some shooters

  3.   
    Ken2BE's avatar

    Juist zoals op de wii gaan het casuel party games worden voor de natal en ik denk ook voor playstation move.Ik denk en hoop dat ze natal gaan steken in games die je met een controller kunt spelen maar dan voor sommige dingen moet gebruiken zoals bv commands,bewegingen die je moet uitvoeren,enz.

  4.   
    tyb's avatar

    KUCH.. SAAI…

    ik zou MMA of UFC wel heel vet vinden met Natal, maar voor de rest weet ik het nog zo net niet

  5.   
    Darkknight's avatar

    Ken2BE schreef, "Juist zoals op de wii gaan het casuel party games worden voor de natal en ik denk ook voor playstation move.Ik denk en hoop dat ze natal gaan steken in games die je met een controller kunt spelen maar dan voor sommige dingen moet gebruiken zoals bv commands,bewegingen die je moet uitvoeren,enz."

    tja schijnbaar leverd het zoveel geld op dat ze de wii maar blind gaan volgen

  6.   
    Tweek's avatar

    D’r zullen inderdaad redelijk wat spring en zwaai spellen komen, maar dat betekent niet dat er geen serieuze games voor gemaakt kunnen worden toch?

  7.   
    cookymonster's avatar

    Tweek schreef, "D’r zullen inderdaad redelijk wat spring en zwaai spellen komen, maar dat betekent niet dat er geen serieuze games voor gemaakt kunnen worden toch?"

    ik hoop het toch

  8.   
    Ken2BE's avatar

    Ik denk dat er gewoon zo bij natal zo’n disc gaat zitten met van die casual games zoals wii sport bij de wii en dat er nog wel serieuze uit gaan komen.

  9.   
    Dy-88's avatar

    ”Darkknight “ schreef, "ik koop toch geen natal om aan me calorien te werken wat een onzin zeg.. koop dan een wii. De xbox is toch geen familie console waar ik met me maat vrolijk mee op ga fitnissen dan koop ik wel een paar gewichten of gaan we opeens deze richting uit o.0? Mocht dat gebeuren dat ben ik zwaar teleurgesteld aangezien ik kwijlend op de natal wacht. please gimme some shooters"

    als je calorien kwijt wilt raken ga dan sporten!
    mensen denken dat je met de wii heel veel verbrand, maar je verbrand maar 260 calorien. op een gewone console verbrand je 150 per uur….

  10.   
    timishier's avatar

    Here comes the casual gaming 😮 😕 😕

  11.   
    Houserz's avatar

    Ik denk juist dat de natal het ECHT stukken beter gaat doen …

    ongetwijfeld

  12.   
    Defensie's avatar

    aleen vecht spellen lijken me leuk coor de rest ne niet echt iets voor mij