Budget voor Gears of War-film omlaag

De Gears of War-film, die op dit moment nog in een pre-productiefase zit, zal het met een stuk minder budget moeten doen dan eerder was gepland. Dit heeft direct gevolgen op het verhaal, want dat zal zich meer gaan focussen slechts de invasie, dan een heel episch verhaal met alles erop en eraan. De film zou eerst ruim honderd miljoen dollar meekrijgen, en volgens bronnen moet de film het nu met een veel lager bedrag doen.

In hoeverre dit heel erg is, is natuurlijk de vraag, want Gears of War is natuurlijk een fantastische game, maar qua verhaal is het nooit een echte roman geweest. Maar we zullen zien.

 1.   
  Neolite's avatar

  Dat je voor een goede film niet een groot budget nodig hebt, is wel vaker bewezen. En het dwingt ze ook om creatief te zijn. Een ander groot voordeel is dat ze hierdoor geen grote acteurs aan kunnen trekken en daardoor een veel betere sfeer kunnen krijgen. In plaats dat de top acteur alle aandacht op zichzelf focust. Als grote nadeel kleeft hier wel de professionaliteit van de film aan, het risico bestaat dat de special effects niet top zijn of dat het verhaal nu wel heel erg simplistisch word.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  @hier boven

  heb je wel gelijk id maar ja ik ga de film niet kijken dus voor mij maakt het niet uit.

 3.   
  MaTriX's avatar

  Ik wacht wel met een oordeel tot ik de film gezien heb en ik denk dat dat zeker nog 3 jaar gaat duren ๐Ÿ˜›

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dan wordt het verhaal waarschijnlijk even saai als bij GoW1 ๐Ÿ™„ Er komen monsters uit de aarde, en die moeten allemaal dood ๐Ÿ˜› Simpel verhaal! ๐Ÿ˜‰

 5.   
  brambo69's avatar

  het zou wel vet zijn als de film in 3d kwam

 6.   
  AtRewrite's avatar

  Lijkt me gaaf, een film van de game. ๐Ÿ˜† En in 3D is dan helemaal het toppunt! Want als je dan die monsters en bloed op je af ziet komen, denk je ook van. ๐Ÿ˜ฎ Vet!!! ๐Ÿ˜ณ

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Dan wordt het verhaal waarschijnlijk even saai als bij GoW1 ๐Ÿ™„ Er komen monsters uit de aarde, en die moeten allemaal dood ๐Ÿ˜› Simpel verhaal! ๐Ÿ˜‰ "

  gow 1 ?

 8.   
  jessin9731's avatar

  Carlos0_0″][quote=”)GN(-Erik schreef, "Dan wordt het verhaal waarschijnlijk even saai als bij GoW1 ๐Ÿ™„ Er komen monsters uit de aarde, en die moeten allemaal dood ๐Ÿ˜› Simpel verhaal! ๐Ÿ˜‰ "

  gow 1 ?[/quote]

  g: gears
  o: of
  w:war
  deel 1
  oftewel gears of war 1

  lijkt me wel een grappige film
  en ik heb zin in knakworstjes

 9.   
  Slayer61's avatar

  Films gebaseerd op games zijn meestal niet zo heel goed. Een goede voorbeeld zou bijvoorbeeld Max Payne kunnen zijn. Ik ben een groot fan van Max Payne, maar de film vond ik niet echt super. Hopen dat ze hier tenminste iets goed van maken. ๐Ÿ™‚