Avalanche Studios wel geïnteresseerd in derde Just Cause

Just Cause 2 is nog maar net uit of developer Avalanche Studios denkt al na over een volgend deel in de Just Cause serie. Volgens Christofer Sundberg, topman van Avalanche Studios, zien hij en zijn crew het wel zitten om nog een derde Just Cause te maken. Sundberg schreef zelf het idee van Just Cause en is blij om te zien dat er veel aanhang en een grote fanbase is voor zijn ideeën, juist daarom ziet de Avalanche topman het wel zitten om te beginnen aan een Just Cause 3.

Volgens Sundberg zouden fans van de serie niet verbaasd moeten zijn als er binnenkort nog een officiële aankondiging van Just Cause 3 volgt.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Goed nieuws!!, Hopelijk kun je dan ook in gebouwen en rioolen, dat mis ik nog in deeltje 2.

  2.   
    joramovic's avatar

    ik hoop dat deeltje 3 komt, wat een fantastisch spel is just cause 2 toch, beste van 2010 tot nu toe.

  3.   
    Verluci's avatar

    Cool:D

  4.   
    Appienjan's avatar

    Verheug me nu al. Volgende keer met een beetje meer Red Faction Guerilla erbij 🙄 ??

  5.   
    Koen45's avatar

    Inderdaad. Mocht wel wat meer kapot kunnen gaan. Zoals die grote gebouwen :P.

  6.   
    Babostainer's avatar

    En een betere balans tussen missie en het te ontdekken gebied 😀

  7.   
    Cirdan's avatar

    Ja verschrikkelijk 😛 Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen..

  8.   
    PSPfreaky's avatar

    Leuk dat ze geïnteresseerd zijn in een derde deel. Just Cause 2 is al een erg goede game, dan moet deeltje 3 nog beter worden.

    Ik vond het eigenlijk ook jammer dat best wel weinig dingen kapot kunnen, alleen voertuigen en dingen (gastanken, broadcast tower, benzinestation enz). Volgende keren mogen de bruggen en gebouwen wel instortbaar zijn. Dan heeft een boeing pas echt nut xD

    Ik zou ook wel in gebouwen en rioolen willen, want in deel 2 kan je dat niet en het zou best leuk zijn. Hopelijk dat de ontwikkelaart luistert naar de community.

    Maar ik ga me nog eerst vermaken met Just Cause 2. Ik heb nu pas 10/368 plaatsjes vernietigd, 70/368 plaatsjes ontdekt en haast nog geen missies gedaan. De auto en de windmolen gaat deze week voorop : http://www.youtube.com/watch?v=5n-PsvhRUD8 (vanaf 3:15)