Microsoft doet op de E3 een grote Project Natal aankondiging

Vandaag kondigde Microsoft aan een groot evenement te organiseren tijdens de E3 in Los Angeles om meer van Project Natal te tonen. De vermoedelijke echte naam, de eerste echte games die Natal-vriendelijk zijn en de uiteindelijke prijs zullen allemaal aangekondigd worden op het evenement dat zich 13 juni aanstaande voordoet in het Galen Center in Los Angeles.

De ochtend erop zal er een evenement voor de pers en media zijn. Vanaf 14 juni weten we dus waarschijnlijk veel meer over Project Natal. Wij wachten in ieder geval geduldig af.

  1.   
    Neolite's avatar

    Zo lang Microsoft maar met een fatsoenlijke naam komt en niet Sony of Nintendo gaat na-apen. Verder vind ik alles goed, maar het moet geen naam worden zoals “Move”.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Neolite schreef, "Zo lang Microsoft maar met een fatsoenlijke naam komt en niet Sony of Nintendo gaat na-apen. Verder vind ik alles goed, maar het moet geen naam worden zoals “Move”."

    Met Move is niks mis voor de ps3 klinkt dat wel goed alleen voor de 360 moet het dat idd niet heten, Maar het kan net zo goed gewoon natal blijven

  3.   
    ianyo's avatar

    ik vind ”Move” beetje simpel klinken
    en Natal vind ik raar ๐Ÿ˜› toen ik het eerste hoorden dacht ik dat ze een nieuw moederboard was voor de Xbox360 ๐Ÿ™„

  4.   
    soldierarjan's avatar

    ik vind move wel leuke naam voor ps3 want je beweegd hopelijk heeft microsoft ook zo leuke naam verzonnen en op e3 word weer ouderwets microsoft tegen sony

  5.   
    theis's avatar

    spannend!!!

  6.   
    Darkknight's avatar

    erg leuk maar ik las op gamespot dat ze al bezig zijn met de ontwikkeling van natal 2 ja heeeel leuk breng dan gwn natal 2 uit en

  7.   
    xHouse's avatar

    ”Darkknight “ schreef, "erg leuk maar ik las op gamespot dat ze al bezig zijn met de ontwikkeling van natal 2 ja heeeel leuk breng dan gwn natal 2 uit en "

    Heb je wel heel de tekst gelezen die er stond?
    Of gewoon de titel. ๐Ÿ™„

  8.   
    HeroWulf's avatar

    Ze moeten wel een vette naam nemen hoor..

  9.   
    tyb's avatar

    t lijkt me toch kut ๐Ÿ˜›