Details van Left 4 Dead 2 DLC The Passing bekend

The Passing is de eerste downloadable content (DLC) die uitkomt voor Left 4 Dead 2 en volgens het Left 4 Dead Blog zijn er een hoop nieuwe dingen die we kunnen verwachten in deze DLC:

  Coming out this Spring for Left 4 Dead 2 is the brand new DLC “The Passing”, which contains:

  A Wicked Witch Bride!
  A Gargantuan M60!
  A Slashing Golf Club!
  And Introducing The Fallen Survivor!
  Meet 3 Left 4 Dead 1 Survivors!
  New Game Modes!

Nieuwe wapens, nieuwe zombies, nieuwe gamemodes en zelfs oude vrienden komen dus aan bod in The Passing. Mocht je Left 4 Dead 2 nog niet hebben, dan raden wij je aan deze nu te halen via Steam, waar de game maar liefst 50% afgeprijsd is.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  O noes! 3 van de 4 leukste survivors die er zijn komen er maar in? Welke is dood gegaan? Zou Louis zijn pillenverslaving niet meer onder controle gehouden hebben? Of misschien was Bill geragequit nadat zijn sigaret opgebrand was? Misschien waren het wel Zoey en Francis die uit elkaar gingen en eentje dus niet meer met de rest meetrekt?

  Als je de game via steam gaat kopen, koop dan de 4pack, doe je dat niet, dan betaal je te veel. Check budgetgaming.nl voor de beste prijzen. 🙂

 2.   
  killingdj0's avatar

  als louis weg is sgiet ik mezelf 🙁

  wanneer komt ie uit:)

 3.   
  Tom's avatar

  Broodbeleg schreef, "O noes! 3 van de 4 leukste survivors die er zijn komen er maar in? Welke is dood gegaan? Zou Louis zijn pillenverslaving niet meer onder controle gehouden hebben? Of misschien was Bill geragequit nadat zijn sigaret opgebrand was? Misschien waren het wel Zoey en Francis die uit elkaar gingen en eentje dus niet meer met de rest meetrekt?"

  Ik ben ook erg benieuwd naar de uitkomst, al voel ik aan mijn water dat Francis de ‘fallen survivor’ is.

 4.   
  Broodbeleg's avatar

  Tharduz schreef, "

  ”Broodbeleg” schreef, "O noes! 3 van de 4 leukste survivors die er zijn komen er maar in? Welke is dood gegaan? Zou Louis zijn pillenverslaving niet meer onder controle gehouden hebben? Of misschien was Bill geragequit nadat zijn sigaret opgebrand was? Misschien waren het wel Zoey en Francis die uit elkaar gingen en eentje dus niet meer met de rest meetrekt?"

  Ik ben ook erg benieuwd naar de uitkomst, al voel ik aan mijn water dat Francis de ‘fallen survivor’ is. "

  Daar ben ik ook bang voor, de rest is niet zo stoer om als “fallen survivor” te betiteld te worden.

 5.   
  Fox's avatar

  Lol lijkt me wel grappig ^^