Meer geruchten omtrent remake Final Fantasy VII

Square Enix laat er geen gras over groeien, het bedrijf wil klaarblijkelijk erg graag een remake maken van Final Fantasy VII, zo liet het bedrijf vorige maand al weten. Nu laat de ontwikkelaar opnieuw informatie los over een remake van de game. Square Enix meldt namelijk dat ze de mogelijkheden bekijkt voor een HD-versie van Final Fantasy VII.

  “Right now we don’t have a clear direction, but many fans have requested we remake Final Fantasy VII. We’re going to explore the possibility – whether or not we’re going to do it, if we’re going to do it, and the platform.”

Yoichi Wada, de baas van Square Enix, zegt dat we voorlopig geen aankondiging mogen verwachten en dat een nieuwe versie ook nog niet in de maak is. Toch lijkt het ons vrij duidelijk dát er een remake van Final Fantasy VII komt, gezien de uitspattingen van de ontwikkelaar. Het is alleen een kwestie van tijd voordat de game wordt aangekondigd.

Het is bovendien erg duidelijk dat het origineel nog steeds ongekend populair is. Final Fantasy VII verkoopt al een tijd lang zeer goed op het PlayStation Network.

 1.   
  brend5's avatar

  IK heb hem nog nooit gespeeld maar het lijkt me wel vet als er een Remake komt.

 2.   
  GameAC's avatar

  Als SE zelf iets zegt over wel of niet een remake is dat geen gerucht…

 3.   
  Verluci's avatar

  ”brend5″ schreef, "IK heb hem nog nooit gespeeld maar het lijkt me wel vet als er een Remake komt."

  idem dito

 4.   
  game-gast's avatar

  ik heb het ook nooit gespeelt

 5.   
  Fox's avatar

  over dit deel is ook een film uitgekomen 😆 , maar het spel is niet echt zo bekend.
  mijn neef een die hard FF speler wist er ook niks van. maar je moet het zien als een turnbase 3d game met low grapich en char met veel te groten hoofde =], lijkt me wel leuk om eens die remake te zien dan 😆

 6.   
  PrinnyDooD's avatar

  foxforgames schreef, "over dit deel is ook een film uitgekomen 😆 , maar het spel is niet echt zo bekend.
  mijn neef een die hard FF speler wist er ook niks van. maar je moet het zien als een turnbase 3d game met low grapich en char met veel te groten hoofde =], lijkt me wel leuk om eens die remake te zien dan 😆 "

  een echte die hard ff speler die kent die game wel…dus zeg er maar niks over;P
  Mja ik heb ze allemaal gespeeld(voor playstation) en de remake lijkt me echt wel op z’n plaats voor deze antieker 🙂

 7.   
  Flashbang's avatar

  Ik ben zelf ooit begonnen met FFVII maar na een tijdje begonnen de graphics mij te irriteren: een oorspronkelijk 640×480 spel moet je niet op een 22inch monitor in fullscreen spelen. Zou wel leuk zijn als er een versie komt met wel goede graphics.