God of War Collection aangekondigd voor Europa

Sony Computer Enterainment Europe heeft zojuist laten weten dat de God of War Collection ook naar Europa zal komen. Deze collectie, die bestaat uit een remake van God of War I en II voor de PlayStation 3, zal op 28 april bij ons verschijnen.

Men liet tevens weten dat er een trilogie boxset wordt uitgebracht, die zowel de Collection als God of War III bundelt. Deze zal eveneens op 28 april verschijnen. Verdere details en prijzen werden nog niet bekendgemaakt.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Als hun slim zijn geven ze god of war 3 er ook bij.Want dan heb je de hele collection!? En dan verkopen ze hem voor 80 euro of zowiets

  2.   
    Appie Wappie's avatar

    GamerGames schreef, "Als hun slim zijn geven ze god of war 3 er ook bij.Want dan heb je de hele collection!? En dan verkopen ze hem voor 80 euro of zowiets"

    doen ze ook..

  3.   
    FlyingdutcH's avatar

    Ik wilde al zeggen, de drie delen dan zeker? Want de god of war collection ( deel 1+2) kon je al krijgen hier in europa, www.ps3home.nl

  4.   
    GameAC's avatar

    Dat werd tijd.

  5.   
    NightHawk's avatar

    Ze hadden dit echt voor de release van GoWIII moeten doen. Dan kon iedereen zich goed klaarmaken voor de release ervan, vooral degenen die de vorige games niet hadden gespeeld. Want eind april zijn die mensen alweer met andere games bezig.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    GamerGames schreef, "Als hun slim zijn geven ze god of war 3 er ook bij.Want dan heb je de hele collection!? En dan verkopen ze hem voor 80 euro of zowiets"

    Als je wat info over pakket had gelezen eerder is dit wat je er extra bij krijgt, Je krijgt sowieso deel 2 en van deel 1 en 2 zijn opnieuw gemaakt voor de ps3.

  7.   
    soldierarjan's avatar

    ik heb hem al bij dixons besteld 18 maart was binnen zoek maar na bij dixons

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    soldierarjan schreef, "ik heb hem al bij dixons besteld 18 maart was binnen zoek maar na bij dixons"

    Klopt wel ik heb hem ook gezien op de website, maar zou kunnen dat hun hem uit amerika hebben gehaald natuurlijk.