Telltale Games komt met Sam & Max: Season Three

Er zijn al twee seizoenen van de Sam en Max-serie verschenen en binnenkort gaat Telltale Games aan het derde seizoen beginnen. Het derde seizoen zal uit vijf verschillende episodes bestaan en de eerste episode, The Devil’s Playhouse, zal vanaf 14 april beschikbaar zijn. Naast een PC-versie zullen de episodes echter ook op het PlayStation Network verschijnen en dat is voor de eerste keer. Het eerste en het tweede seizoen zijn al via Xbox LIVE verkrijgbaar, maar het derde seizoen blijkt hier niet voor uit te komen. Hieronder zijn in ieder geval alvast de eerste screenshots te zien en de ontwikkelaar heeft ook al een trailer uitgegeven.


[SCREENSHOTS]

 1.   
  soulzx3's avatar

  haha, vet grappig man, dit soort spellen moet je gewoon met wat vrienden doen en dan keihard lagen, vet

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  ”soulzx3″ schreef, "haha, vet grappig man, dit soort spellen moet je gewoon met wat vrienden doen en dan keihard lagen, vet"

  Lekker op de bank, met een kratje bier erbij met een waterpijp. En lekker genieten van deze game met een paar vrienden. 😀

 3.   
  soulzx3's avatar

  DeAdSeYe schreef, "

  ”soulzx3″ schreef, "haha, vet grappig man, dit soort spellen moet je gewoon met wat vrienden doen en dan keihard lagen, vet"

  Lekker op de bank, met een kratje bier erbij met een waterpijp. En lekker genieten van deze game met een paar vrienden. 😀 "

  dat ja 😀

 4.   
  NightHawk's avatar

  Sam & Max is altijd wel grappig, ga em mss wel halen 🙂