Blur krijgt geen DLC op de releasedag

Ged Talbot van ontwikkelaar Bizarre Creations heeft gemeld dat de racegame Blur geen downloadable content (DLC) op de releasedag zal krijgen. Volgens hem moet zijn team zich richten op het verfijnen van de game zelf en op dit moment is men druk bezig met de multiplayer beta, dus is er nog geen datum voor eventuele DLC.

Talbot vindt overigens wel dat DLC een goede manier is om je game te ondersteunen en hij liet ons weten dat er uiteindelijk wel gewoon DLC zal komen, maar de volledige game gaat momenteel nog voor.

  1.   
    HeroWulf's avatar

    waarom doen ze tegenwoordig toch telkens DLC releasen op of vlak na de release dag. stop het dan gewoon in de game als je het al hebt gemaakt. als het zo door blijft gaan in de toekomst zullen we de hele game als dlc moeten kopen. ik vind het onzin. oke als je 2 of 3 maanden na de game uit is de DLC krijgt dan hadden ze waarschijnlijk nog niet af voor de game. maar anders is het gewoon bullshit.

  2.   
    GameAC's avatar

    Dat is een welkome verandering.

  3.   
    Prankster's avatar

    ik vind DLC wel een goede verandering, zo kan je grote spellen toch kwijt op relatief weinig dvds, dan hoef ik teminste niet tijdens de instalatie van het spel vijf x de dvd te verwisselen.

    en daarbij zit ik dan niet met een hele berg dvds opgescheept, die je kunt kwijt raken en/of beschadigen.