Gamersnet.nl

De volgende stap naar GamersNET versie 5

Zoals jullie eerder al konden lezen zijn we hard aan het werk om GamersNET versie 5 in stappen door te voeren. Onlangs werden al de gamepagina’s geïntroduceerd, zodat je alle content per game en per platform gemakkelijk kunt opzoeken.

Gamescollectie, wenslijst en volgen van games
Vandaag komt de volgende stap op weg naar versie 5 en het is een stukje functionaliteit waar ook door veel mensen om gevraagd werd: het bijhouden van je eigen gamescollectie en wenslijst. Daarnaast is er ook een optie bijgekomen om games op je volglijst te plaatsen. Deze functie gaat binnenkort echt van start en biedt de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen waarin een overzicht staat van al het recente nieuws omtrent de games die je volgt.

Je profiel vernieuwd
Verder hebben we ook een paar kleine tweaks doorgevoerd aan jullie eigen profielen. Zo kun je nu ook je Xbox LIVE Gamertag, PSN ID, Wii Friend Code of Steam ID toevoegen aan je profiel, zodat je ook tijdens het online gamen gevonden kunt worden door anderen. Tevens hebben je vrienden een eigen tabblad gekregen op je profiel, ziet je platformbezit er wat flitsender uit en kan je ook aangeven welke games je op dit moment speelt, wat ook weer zichtbaar is op de beginpagina van je profiel. Nog meer reden dus om profiel goed bij te houden.

Reageren op games
En last but certainly not least, is het vanaf nu ook mogelijk om op games te reageren. Ideaal als je eens wilt discussiëren met andere bezoekers over een game.

Wij gaan in elk geval weer snel verder aan het ontwikkelen en natuurlijk houden we jullie op de hoogte, zodra er nieuwe updates worden doorgevoerd.