GTA IV binnenkort te downloaden bij Games for Windows Live On Demand

Grand Theft Auto IV is alweer een redelijke tijd uit voor zowel de Xbox 360, PlayStation 3 als PC. Deze hitgame wordt binnenkort ook nog eens aangeboden via de Games for Windows Live On Demand-service. Met behulp van deze service van Microsoft haal je GTA IV nu voor $29,99 in huis zonder ook nog maar naar een winkel toe te hoeven rijden.

Grand Theft Auto IV is inmiddels in de VS al On Demand te verkrijgen, het zal echter niet lang duren voordat wij Europeanen de game ook kunnen downloaden.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Games for Windows Live On Demand (zowel voor de xbox) vindt ik ze vrij prijzig, tegenover een winkel prijs. 🙄

  2.   
    xHouse's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Games for Windows Live On Demand (zowel voor de xbox) vindt ik ze vrij prijzig, tegenover een winkel prijs. 🙄 "

    Voor de mensen die te lui zijn hee ;D.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik vind dit echt helemaal niks zulke dingen, Geef mij maar lekker een schijfje met een mooie hoesje + cover en boekje erbij.
    Je moet heel spel zoveel gb iedere keer opnieuw downloaden als je op installeert enzo daarna moet die hem nog installeren is nog meer schijfruimte ook.

  4.   
    killingdj0's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik vind dit echt helemaal niks zulke dingen, Geef mij maar lekker een schijfje met een mooie hoesje + cover en boekje erbij.
    Je moet heel spel zoveel gb iedere keer opnieuw downloaden als je op installeert enzo daarna moet die hem nog installeren is nog meer schijfruimte ook."

    omg je haalt de worde uit me mond

    ik voel me niet goed by als ik alleen de game op schijf daarom koop ik nix van steam enz ik koop alles of pre order met cd

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    alleen mensen die de afgelopen 2 jaar onder een steen hebben geleefd halen hem nu nog. 😆

  6.   
    Magana's avatar

    ”killingdj0″ schreef, "[quote=”Carlos0_0″]Ik vind dit echt helemaal niks zulke dingen, Geef mij maar lekker een schijfje met een mooie hoesje + cover en boekje erbij.
    Je moet heel spel zoveel gb iedere keer opnieuw downloaden als je op installeert enzo daarna moet die hem nog installeren is nog meer schijfruimte ook."

    omg je haalt de worde uit me mond

    ik voel me niet goed by als ik alleen de game op schijf daarom koop ik nix van steam enz ik koop alles of pre order met cd[/quote]

    Mee eens! het is gewoon helemaal niks zonder hoesje, het geeft net dát beetje sfeer als je begrijpt wat ik bedoel!

  7.   
    plesticmen's avatar

    indd geef maar lekker een cdtje.

  8.   
    TheDouble's avatar

    Zonder hoesje, wat is dan nog het voordeel TOV een gratis download 😕 Als je een beetje handig bent is online ook nog wel te fixen.

  9.   
    railgun's avatar

    die hoesjes zijn gewoon iets wat je moet hebben ze staan wel mooi in je kast 😆 en die boekjes zijn altijd wel tof om te lezen 😛

  10.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het kost gewoon minder productie kosten, en de prijs van de game blijft ver het zelfde. En als je echt lui bent, koop je gewoon een cd via een webshop. Heb je wel de game 1 dag later, maar wel met hoesje en boekje erbij. 🙄 Maar winkels moeten met elkaar concurreren en media markt koopt grote voorraad in waardoor ze minder betalen, en kunnen ze ook voor een minder prijs de deur uitgooien. Daarom zijn winkels meestal goedkoper als webshops.