StarCraft II beta keys in de verkoop

Dat StarCraft II: Wings of Liberty een titel is waar veel gamers al tijden op zitten te wachten, is al wel bekend. Deze week hebben we ook gemeld dat de beta van deze game van start is gegaan. Als reactie hierop worden er een hoop keys te koop aangeboden op eBay. Dit zijn veelal kaarten die zijn uitgedeeld op de BlizzCon 2008, die toegang geven tot een beta van Blizzard en in World of Warcraft de mogelijkheid geven te rijden op een IJsbeer.

Wil je echter op deze manier een key bemachtigen, reken dan op een aardige aanslag op je rekening: de kaarten gaan de deur uit voor ongeveer 300 dollar. Aangezien de volledige game slechts een fractie van deze prijs kost, is het nog maar de vraag of iemand zoveel voor een key wil betalen.

  1.   
    nurie's avatar

    en omdat de beta is gehackt, is de beta niet meer zo closed ๐Ÿ˜‰ Het hele spel koop ik waarschijnlijk wel, maar een kleine sneak preview verleid mij heel erg deze beta te downloaden ๐Ÿ˜ณ

  2.   
    i7 Grendel's avatar

    300 volle dollars voor een spel dat nog niet eens af is! Dat is toch gestoord. Je moet wel echt wanhopig zijn om dat spel te spelen als je daar zo ongelooflijk veel geld voor uit geeft.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Je heb altijd van die gekken die het er wel voor betalen.

  4.   
    Cirdan's avatar

    Amerikanen en geld…

  5.   
    killingdj0's avatar

    i7 Grendel schreef, "300 volle dollars voor een spel dat nog niet eens af is! Dat is toch gestoord. Je moet wel echt wanhopig zijn om dat spel te spelen als je daar zo ongelooflijk veel geld voor uit geeft."

    serieus 300 dollar?

  6.   
    MaTriX's avatar

    Tja er is altijd wel een mafzool die het er voor neer legt.

  7.   
    Babostainer's avatar

    killingdj0″][quote=”i7 Grendel schreef, "300 volle dollars voor een spel dat nog niet eens af is! Dat is toch gestoord. Je moet wel echt wanhopig zijn om dat spel te spelen als je daar zo ongelooflijk veel geld voor uit geeft."

    serieus 300 dollar?[/quote]

    Gast, daar draait net dit nieuws rond… ๐Ÿ™„

  8.   
    brambo69's avatar

    rijke zuid koreanen betalen daar wel voor

  9.   
    Czone's avatar

    Ik ken een Duitser die 120 euris heeft neergeteld. Hij heeft het wel bekostigd met geld gewonnen in Red Alert 3 toernooien, dusja ๐Ÿ™„

  10.   
    Deja Vu's avatar

    Dan verkoop ik hem liever dan dat ik die game speel. ;p