Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Yakuza 3 Developer’s Diary #1

Yakuza 3 is volledig voorzien van Engelse ondertiteling, terwijl de stemmen uit de originele Japanse versie van het spel behouden blijven om een authentieke speelervaring te bieden. Dankzij de overgang naar de PlayStation 3 zijn de omgevingen in het spel gedetailleerder en realistischer dan ooit – iets wat voor de fans inmiddels het handelsmerk van de serie is geworden.

In dit actieavontuur kruip je in de huid van Kiryu Kazuma om rijke en realistische omgevingen te verkennen, mee te doen aan talloze unieke minigames en op te gaan in de meest diepgaande gevechtservaring ooit. Naast de bekende achtervolgingen door Tokio uit de eerste serie maak je kennis met een volledig nieuwe setting op het tropische eiland Okinawa, waar Kazuma samen met zijn geadopteerde dochter Haruka leiding geeft aan een weeshuis. Kazuma krijgt echter geen rust in dit idyllische toevluchtsoord en al snel wordt hij opnieuw gedwongen zijn kwalijke verleden onder ogen te zien.

Yakuza 3 verschijnt 12 maart 2010 voor de PlayStation 3. Bekijk nu snel deze eerste developer’s diary.

  1.   
    Ture's avatar

    ziet er neit egt mooi uit :s

  2.   
    The Beaver's avatar

    Yakuza een een gevaarlijke Maffia , Laat dat zo zijn en geen Dikke Rip-off B game van maken want dat is in Het Western ” FAIL ” . tot zover lig ik er niet wakker van

  3.   
    Rise Against's avatar

    Shadnu schreef, "Yakuza een een gevaarlijke Maffia , Laat dat zo zijn en geen Dikke Rip-off B game van maken want dat is in Het Western ” FAIL ” . tot zover lig ik er niet wakker van "

    De Yakuza serie is heel anders dan een Mafia/Godfather game.Het is meer een beat em up game waarbij het verhaal een grote rol speelt 🙂

  4.   
    Deja Vu's avatar

    Ture schreef, "ziet er neit egt mooi uit :s"

    Game is ook al bijna een jaar uit in Japan. 😉

  5.   
    tijs_vp's avatar

    toch niet echt de traditionele oosterse game die ik verwacht had

  6.   
    Tadao's avatar

    Eindelijk horen we er hier ook nog wat van

  7.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    15 Februari mijn verjaardag 😛