Gamersnet.nl

Modern Warfare 2 care package patch in aantocht

Al enige tijd houdt een glitch de gemoederen in de multiplayer van Modern Warfare 2 bezig. De “care package glitch” maakt het in theorie mogelijk om eindeloos veel care packages te krijgen. Zelfs Robert Bowling van ontwikkelaar Infinity Ward wordt er helemaal gek van, zo bleek uit zijn Twitter.

Vorige week liet men al weten dat er aan een patch voor dit probleem wordt gewerkt en inmiddels is de patch al een paar dagen bij Microsoft ter certificering. Naar verwachting zal het gedoe met de care packages dus zeer spoedig tot het verleden behoren op de Xbox 360 en ook de volgende problemen worden verholpen:


Call of Duty: Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie en dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, zanderige woestijnen en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Ook keren enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish. Daarnaast is Modern Warfare 2 voorzien van de bekende, succesvolle multiplayer met nieuwe perks, uitgebreide killstreaks en vooral heel veel actie.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze review en uitgebreide GN Video Review!

Call of Duty: Modern Warfare 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.