Quantum Theory mogelijk uitgesteld voor onbepaalde tijd

Het Japanse Tecmo liet vorige maand nog weten dat hun actiegame Quantum Theory eind maart in Europa zou verschijnen. Het lijkt er echter op dat men iets te snel een releasedatum bekend heeft willen maken, want diverse retailers hebben Quantum Theory een “to be announced” release meegegeven.

De game zou worden uitgesteld met het oog op de kwaliteit. Veel mensen zien Quantum Theory als een Japanse-variant op Gears of War, dus dan heb je zeker een bepaalde verwachting om aan te voldoen.

Quantum Theory is het nieuwste project van Tecmo en staat onder leiding van Keisuke Kikuchi, de man achter de Fatal Frame-serie. Het verhaal van Quantum Theory draait om de ‘donkere held’ Sid, die een gigantisch wapen draagt, en de vrouwelijke ‘witte rebel’ Filerna, die een wapen hanteert dat kan wisselen tussen een geweer en een zwaard. De game is een third-person shooter en doet zeer sterk denken aan Gears of War.

Quantum Theory verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Houserz's avatar

    Heb wat screens gekeken….wat een taffes spel ziet er beroerd uit….gat ‘em niet worden

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Als ze de kwaliteit zelf al tegen vinden vallen, is het sowieso geen goede periode om hem uit te brengen. Er staan weer ontzettend veel toppers voor de deur.